Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti mit szóltok vissza ha...

Ti mit szóltok vissza ha valaki beszól a cigizésért?

Figyelt kérdés
Enyje-bejnye, káros a cigi stb. Munkatársaim mindig ezt hajtják, bezzeg aki velük egy idős munkatársam neki nem szólnak be, csak nekem. Már nagyon dühítő, félek egyszer elborul az agyam és csúnyán visszaszólok.

2015. szept. 24. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, aki azzal foglalkozik, hogy hogyan teszem tönkre magam, az vagy nagyon szeret, vagy nagyon szereti más dolgába ütni az orrát, mert azt hiszi ő az atyaúristen.
2015. szept. 24. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
semmit, csak állom a tekintetüket és mosolygok. nem szokták másodszor mondani.
2015. szept. 24. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
apádfaxát
2015. szept. 24. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
civilizált ember rége nem dohányzik, kiment a divatból. A dohányos olyan személy, akit közmegegyezés szerint lehet b.-.szogatni. Láttál már olyat, hogy valaki odamegy a mekiben a százötven kilós személyhez, és azt mondja neki, minek zabálsz, te koca, hogy nézel ki? Ez nem szokás.A dohányosoknak be lehet szólni, ez történelmileg így alakult. Ha zavar, szólj vissza.
2015. szept. 24. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
Én ilyenkor csak annyit mondok, hogy ha akarom, én le tehetem a cigit, de te örökre paraszt maradsz :)
2015. szept. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!