Miért szóltok be sokan a dohányboltban dolgozóknak?
Figyelt kérdés
A dohányboltban 99%-ban alkalmazottak dolgoznak minimálbér körüli összegért, nagy részük leszázalékolt ember, örülnek, hogy kaptak munkát. Mégis a mai napig nem telt el olyan nap, hogy kétóránként ne szólna be egy-egy vevő nekünk, fideszeznek, trafikmutyiznak, orbánoznak... Pl. mi a tulajt csak névről ismerjük, fogalmunk sincs, hogy ő kinek a kicsodája, Fideszes-e vagy sem.
Meg mit tehetünk mi erről az egészről, örülünk, hogy van mit dolgoznunk, mégis nekünk szóltok be, rajtunk csapódik le az emberek haragja!
2013. nov. 14. 19:30
1/7 anonim válasza:
Ha valaki bemegy a dohányboltba, akkor az ott dolgozó képviseli számára a korrupt politikát. Valószínűleg ezért. Én még nem szóltam be, nem is fogok, de érthető az emberek felháborodása, még ha nem is azon csapódik le, akin kellene.
2/7 anonim válasza:
Ezek szerint lassan már cigitrafikosnak is olyan gáz lesz lenni mint BKV ellenőrnek :D Nem tudom, nekem soha eszembe se jutott beszólni nekik. Már nem dohányzom, de néha leküld valamelyik családtag dohányt vagy cigihüvelyt venni, de ugyanúgy nézek rájuk mint más bolti kiszolgálóra.
3/7 anonim válasza:
Nagy veszélynek vannak kitéve az ott dolgozók. Arról nem is beszélve, hogy mennyiért veszélyeztetik magukat, pedig a tulajdonosnak ez nagy üzlet. Szerintem sok a tudatlan ember és azt hiszik aki a boltban van, az a tulaj.
4/7 anonim válasza:
a dohányosok nagy része bunkó :D
5/7 anonim válasza:
Én dohányos vagyok és nagyon sajnálom, hogy ennyire buták az emberek.
6/7 anonim válasza:
Aki ott dolgozik, az biztos nem véletlenül. Nálunk a fideszes polgármester lánya a trafikos.
Senki nem szólt még be neki, de nem is örvend közimádatnak. Teljesen jogosan. A helyet, ahová a boltot helyezték, azt is úgy sajátították ki.
7/7 anonim válasza:
Valószínű olyan ez, mint a viccben, ahol a megcsalt férj jól se..be rúgta a szódásnak a lovát, mert a szódás du.ta a feleségét. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!