Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért szóltok be sokan a...

Miért szóltok be sokan a dohányboltban dolgozóknak?

Figyelt kérdés

A dohányboltban 99%-ban alkalmazottak dolgoznak minimálbér körüli összegért, nagy részük leszázalékolt ember, örülnek, hogy kaptak munkát. Mégis a mai napig nem telt el olyan nap, hogy kétóránként ne szólna be egy-egy vevő nekünk, fideszeznek, trafikmutyiznak, orbánoznak... Pl. mi a tulajt csak névről ismerjük, fogalmunk sincs, hogy ő kinek a kicsodája, Fideszes-e vagy sem.

Meg mit tehetünk mi erről az egészről, örülünk, hogy van mit dolgoznunk, mégis nekünk szóltok be, rajtunk csapódik le az emberek haragja!

2013. nov. 14. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki bemegy a dohányboltba, akkor az ott dolgozó képviseli számára a korrupt politikát. Valószínűleg ezért. Én még nem szóltam be, nem is fogok, de érthető az emberek felháborodása, még ha nem is azon csapódik le, akin kellene.
2013. nov. 14. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint lassan már cigitrafikosnak is olyan gáz lesz lenni mint BKV ellenőrnek :D Nem tudom, nekem soha eszembe se jutott beszólni nekik. Már nem dohányzom, de néha leküld valamelyik családtag dohányt vagy cigihüvelyt venni, de ugyanúgy nézek rájuk mint más bolti kiszolgálóra.
2013. nov. 14. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagy veszélynek vannak kitéve az ott dolgozók. Arról nem is beszélve, hogy mennyiért veszélyeztetik magukat, pedig a tulajdonosnak ez nagy üzlet. Szerintem sok a tudatlan ember és azt hiszik aki a boltban van, az a tulaj.
2013. nov. 16. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
a dohányosok nagy része bunkó :D
2013. nov. 17. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én dohányos vagyok és nagyon sajnálom, hogy ennyire buták az emberek.
2013. nov. 17. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Aki ott dolgozik, az biztos nem véletlenül. Nálunk a fideszes polgármester lánya a trafikos.

Senki nem szólt még be neki, de nem is örvend közimádatnak. Teljesen jogosan. A helyet, ahová a boltot helyezték, azt is úgy sajátították ki.

2013. nov. 26. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínű olyan ez, mint a viccben, ahol a megcsalt férj jól se..be rúgta a szódásnak a lovát, mert a szódás du.ta a feleségét. :-))
2013. nov. 26. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!