Miért gondolják sokan, hogy a "Malbi" az egy jó minőségű cigi, amivel fel lehet vágni?
És akkor most kereszteshadjáratot indítasz a Marlboro light ellen? Ez már nem az első kérdésed...
És igen, a Marlboro light egy szar. Vannak sokkal jobb cigik.
Viszont ez az a cigaretta, aminek az ikonikus kinézete rengeteg filmben ott virít. Mivel felkapott lett, egy nem dohányzó ember is tudja, hogy van Marlboro Gold nevű cigi, arról viszont jó eséllyel finga nincs, hogy létezik Davidoff, vagy Dunhill is.
A Nemzeti mutyiboltok óta végképp nincs lehetősége a fiatalságnak körbenézni, milyen cigiket árulnak, így biztosra mennek, azt vesznek, amit mindenki más, mert mást nem ismernek.
Neked nem mindegy egyébként, hogy milyet szívnak a fiatalok? Semmilyet se kéne, mondom ezt dohányosként.
Ők maradnak ki a "minőségi cigizés" élményéből, nem te.
A Marlboro Gold büdösebb, mint a többi, gyorsabban ég, és még kapar is, annak ellenére hogy gyenge.
Régen szívtam "aranymalbit" is ameddig le nem szoktam.Minőségileg verte az összes magyar cigit.Ez nem volt snobizmus szerintem.Szimpla tisztelet a minőség iránt.Hogy abba hagytam a dohányzást nem bántam meg.Mostmár mint "kívülálló" is azt mondom,hogy az ára ellenére is szinte az egyetlen minőségi dohányáru a piacon.Persze lehet tömött cigit is szívni.
Elég csak egy ilyen mellé állni és megdöglesz a szagától.....
Ilyenkor eszembe jut,hogy talán az egész dohányzást be kellene szüntetni Magyarország területén.
én az alábbira reagálnék:
" ott kint az egy proli/munkás cigi,.."
a levis nadrág, meg eleve a farmer americában egy prolimunkás gatya, és mégis mivé lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!