Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit szóltok a január elsejétől...

Mit szóltok a január elsejétől bevezetni kívánt új "elrettentő" cigisdobozokhoz?

Figyelt kérdés

Én megértem, hogy azt akarják, hogy kevesebb ember dohányozzon.. de ez.. Szerintem kissé túlzás. A csaj jól mondta a híradóban, aki dohányzik valószínűleg tudja hogy ez mivel jár hosszú távon. Ettől szerintem senki nem fog leszokni, max többen fognak cigitárcát venni.

( antidohányosok kíméljenek!! )

Ti hogy vagytok vele?

2012. szept. 1. 18:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
27%

Hát én eléggé meglepődtem, pont most hallottam a hyradóban.

Máshol bevált, maj meglátjuk, hogy itt is használ-e vmit.

2012. szept. 1. 18:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
először is már szeptembertől, nem januártól. ettől tényleg nem fog és nem is tud leszokni a dohányosok többsége. persze, mondhatjuk, h ha már egy dohányost is elrettentett, akkor van értelme, de én szekeptikus vagyok. uakkor ha így sem, úgy sem számít az elrettentő kép (amit többynire mi dohányosok állítunk), akkor miért zavar minket. ezen az alapon akár rajta is lehet... gyerekeknél, tiniknél egyébként elhiszem, h van visszatartó hatása. olyanoknál, akik még nem szoktak rá, talán segíthet, de egy dohányos átugorja az összes a dohányzás károsságát hangsúlyozó infót
2012. szept. 1. 19:00
 3/20 A kérdező kommentje:
Én példának okáért 19 vagyok, kb 2-3 éve cigizek, és engem nem rettent el.. Jó, undorító meg minden.. de jól mondod, aki dohányzik szerintem nem érdekli mi van a dobozon. Egyébként úgy tudom, hogy szeptembertől már csak ilyet lehet gyártani, és januártól már csak ilyet lehet forgalmazni.
2012. szept. 1. 19:02
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kiméllek.

Aki bagózik, és magától nem akar leszokni, az letojja, hogy mi van a dobozon, akkor is szívni fogja.

Aki le akar szokni, az elhatározza, és leteszi a cigit /párom 8 éve szokott le, 20 év, napi két doboz szofi után/.

2012. szept. 1. 19:10
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Hogy hülyeség, én láttam a koliban az erdélyi lányoknál, akik ha hazalátogattak mindig hoztak ilyen cigit. Csak röhögtek rajta, hogy nézd a hullaházas a kedvencem. Aki le akarja tenni a cigit, enélkül is leteszi.
2012. szept. 1. 19:11
 6/20 anonim ***** válasza:
89%

Első vagyok.

De ha meg téged smemiben nem befolyásol, akkor nem tök mindegy, mi van rajta?

Ennek igazából hátránya nem lesz.

Maximum előnye sem és kész.

Egyébként már az is vmi, ha a tizenévesek nem szoknak rá emiatt. Még ha nem is szokik le miatta senki.

2012. szept. 1. 19:12
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

Hülyeség!

Elrondítják vele a cigisdobozt... :D

Amúgy meg aki dohányzik az ettől nem fog leszokni, és legalább annyit megadhatnának nekünk, hogy ne valami ocsmányságot kelljen nézegetnünk egy nagyjából igényesen elkészített cigisdobozon. De megoldás: cigitárca, azt kész.

2012. szept. 1. 21:41
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már láttam ilyet a kék enteren, nem volt nyitva semmi bolt, csak egy ilyen lepukkant kocsmaszerűség, ott bementem és csak ilyen volt, hát egy kicsit megbámultam, de nem igazán tud érdekelni, amugy maga a cigi mármint a kék enter tök szar volt
2012. szept. 1. 22:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, emiatt aligha fog valaki leszokni. De hogy emiatt kevesebben fognak rászokni, arra már inkább fogadnék.

Ha csak arra gondolok, ott az a sok női cigi pl... Csinos, kecses, helyes kis doboz, mindenféle csajos mintával...

Rám is hatással volt, sokszor a doboz miatt próbáltam ki mindig más cigit. Amikor épp "leszoktam" és csak buliban cigiztem, akkor mindig valami csajos cigit vettem...

Ha a cigis doboz egy cikis bulikellékké fog válni az ocsmány csomagolás miatt, akkor valószínűleg kevesebb tini akar majd divatos lenni a ciki cigivel. Ebből az következik, hogy kevesebben fognak rászokni. Annak idején én is így szoktam rá, eleinte csak bulikban, aztán egyre többet...

2012. szept. 2. 00:29
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Én szénfekete tüdős cigis dobozt szeretnék!
2012. szept. 2. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!