Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit szóltok a január elsejétől...

Mit szóltok a január elsejétől bevezetni kívánt új "elrettentő" cigisdobozokhoz?

Figyelt kérdés

Én megértem, hogy azt akarják, hogy kevesebb ember dohányozzon.. de ez.. Szerintem kissé túlzás. A csaj jól mondta a híradóban, aki dohányzik valószínűleg tudja hogy ez mivel jár hosszú távon. Ettől szerintem senki nem fog leszokni, max többen fognak cigitárcát venni.

( antidohányosok kíméljenek!! )

Ti hogy vagytok vele?

2012. szept. 1. 18:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem azt mondom,hogy rossz dolog a leszokás,de szerintem az antidohányosok egy kicsit kezdenek túlzásba esni.
2012. szept. 2. 10:39
 12/20 anonim ***** válasza:
21%

11 Valamire rá kell szállni.Most ez az új hülye divathóbort.Ezt a sok energiát fordíthatnák egy kicsit hasznosabb dologra is.

Amúgy sajnálom,hogy elcseszik a rózsaszín Pall Mallnak a dobozát.

2012. szept. 2. 10:56
 13/20 anonim ***** válasza:
21%
Gondolom,pénzbe kerül ez az egész átalakítás.Ennyi erővel költhetnék ezt az éhező etióp gyerekekre,ha már ennyire jót akarnak tenni.
2012. szept. 2. 11:05
 14/20 anonim ***** válasza:
21%

Akkor talán érdemes lenne a legtöbb élelmiszerre is rátenni az elrettentő képeket, a 8-10 E komponenst és mindenféle egyéb adalékanyagot tartalmazó élelmiszerekre, a sörre, borra, pálinkára, a vegyszerekkel kelet zöldség-és gyümölcsökre, sőt a mérges gázt kipufogó autókra is.

Itt van az újságban a TOP 10 rákkeltő étel listája, ezekre is mind:

[link]

2012. szept. 2. 14:46
 15/20 A kérdező kommentje:
11/14 teljesen egyetértek! Sőt, mindenkivel egyetértek! köszi a válaszokat!
2012. szept. 2. 15:07
 16/20 anonim ***** válasza:
19%

Most nem tudom miért pontoztak le minket, de tényleg miért kell erre fordítani a pénzt, amivel senkinek, semmilyen szempontból nem lesz jobb?

Rárakták a feliratokat, oké. Eltörölték a cigireklámokat, oké. De most nem tudom kinek fáj, hogy a cigisdoboz normálisan néz ki és így igenis a mindennapok kelléke néhány ember számára. Csak én nem látok semmi logikát (meg üzletet sem) ebben az egészben?

2012. szept. 3. 15:02
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem hülyeség. Aki cigizik azt nem ez fogja elrettenteni aki meg el akarja kezdeni mert menő azt se tartja vissza egyszerűen csak a saját példám hozom fel. Külföldön voltam ott vettem ilyen "képes" cigit kiraktam az asztalra és elkezdtem enni de elment az étvágyam a képektől de ugyanúgy rágyujtottam semmin nem változtatott.
2012. szept. 3. 16:42
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi erővel szerkesszenek az alkoholos italokra kis gif-képeket a máj növekedéséről, majd összezsugorodásáról; vagy egy alkoholista csövestől, aki épp kannásért kuncsorog. De neeeeeeem, azon beérik egy 3 mm-es felirattal: Fogyaszd felelősséggel! Hogyisne...
2012. szept. 5. 22:42
 19/20 anonim ***** válasza:
46%
AZért az alkohol meg a cigi nem ugyanaz. A cigire a legtöbben rászoknak, de ahhoz képest nagyon kevesen lesznek alkoholisták, azok közül, akik már ittak alkoholt...
2012. szept. 5. 22:44
 20/20 anonim ***** válasza:
19%

Ez így van, igaz... Csak tudod, én dohányzom, míg a szomszédom alkoholista. Épp a tegnapi válaszom után nem sokkal, éjfél körül történt, hogy félálomban felültem az ágyamról inni... Valaki a nevemen szólított, én meg kinéztem az ablakon, és megpillantottam a zombi arcát a nőnek. Szégyen, nem szégyen 21 éves férfi létemre ordítva szaladtam ki a nagyszobába, felverve anyuékat, akik hirtelen el sem tudták képzelni, hogy mi van... Ugyanezt csinálta most reggel, csak még nem voltam fent, apu elzavarta; arra keltem fel, hogy kiabál vele.

Érted a lényeget? Igazából azzal, hogy dohányzok, senkinek nem ártok, mert nem vagyok olyan bunkó, hogy mások arcába fújjam a füstöt (igazából utcán nem is cigizek, csak itthon). Emellett egy alkoholista közveszélyes lehet, az emberre a szívbajt hozza, és még pihenni se hagyja az éjszaka közepén.

2012. szept. 6. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!