Mit károsít a drog?
:) az igaz :D ha már drogot nem is, de a füvet
legalizálhatnák :D ezért is mennek szerintem sokan Hollandiába.. mint pl egyik ismerősöm is :)
Nem vagyok drogos és még csak ki sem probáltam. Csak a körülöttem élőkről tudok beszélni. Talán egy "ártatlan" kis fű nem a világ vége(1x), de arra is rá lehet szokni.
És károsítja az agyat, a szervezetet és legfőképpen a lelket. Oké a cigi is drog meg a kávé, de attól nem változik meg a személyiséged, sem a gondolkodásod. Sőt még kölönböző lelki álapotban sem kerülsz töle míg a fűtől igen. És akkor még nem beszélve a többiről he fokozni akarod a kívánt hatást. Nem bántás képp íróm ezeket hanem ez van. És maga a drog butit, tönkretesz és nyomorba dönt.
-.-" hojjojojojjoj
Ezek szerint nem tudjátok hogy minden drogot gyógyításra használtak anno.Nem kell folyamatosan veretni és jobb közérzeted lesz ha nyomsz egy kis acidot vagy füvet...
ne higgyetek a médiának a drog nem káros csak ha valaki akkora függő h túllövi magát. peace
Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!!
Sohasem a szert kell hibáztatni, mindenki aki él vele akár alkalmanként akár sűrűbben, ha odafigyel magára pont hogy nem árt, pl. az MDMA-at is 1984-ig antidepresszánsként használták. a 70-es években a német háziasszonyok készségesen használták, nem is voltak ilyen problámák mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!