Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit károsít a drog?

Mit károsít a drog?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 21:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

:) az igaz :D ha már drogot nem is, de a füvet

legalizálhatnák :D ezért is mennek szerintem sokan Hollandiába.. mint pl egyik ismerősöm is :)

2010. szept. 25. 18:45
 22/27 anonim válasza:

Nem vagyok drogos és még csak ki sem probáltam. Csak a körülöttem élőkről tudok beszélni. Talán egy "ártatlan" kis fű nem a világ vége(1x), de arra is rá lehet szokni.

És károsítja az agyat, a szervezetet és legfőképpen a lelket. Oké a cigi is drog meg a kávé, de attól nem változik meg a személyiséged, sem a gondolkodásod. Sőt még kölönböző lelki álapotban sem kerülsz töle míg a fűtől igen. És akkor még nem beszélve a többiről he fokozni akarod a kívánt hatást. Nem bántás képp íróm ezeket hanem ez van. És maga a drog butit, tönkretesz és nyomorba dönt.

2010. szept. 28. 08:05
 23/27 anonim ***** válasza:
56%
utolsó, én elég gyakran füveztem régebben, és egyik napról a másikra "letettem", és egyáltalán nem hiányzik.. aki meg van olyan balf4sz hogy mellé keményebbet tol, mert nem elég neki az a kis nyugi, amit a fű ad, az így járt.. még sajnálni se tudom. azok ott b4sszák el az életüket ahol van, de aki kiegyensúlyozott, és tényleg csak kikapcsolódásként kell neki, mint ahogy velem volt, az nem fog rászokni; ) csak sok pénzt vitt, és inkább "letettem".
2010. szept. 30. 01:06
 24/27 anonim ***** válasza:
83%

-.-" hojjojojojjoj

Ezek szerint nem tudjátok hogy minden drogot gyógyításra használtak anno.Nem kell folyamatosan veretni és jobb közérzeted lesz ha nyomsz egy kis acidot vagy füvet...

ne higgyetek a médiának a drog nem káros csak ha valaki akkora függő h túllövi magát. peace

2011. máj. 15. 10:17
 25/27 anonim ***** válasza:
utolsó: teljesen igazad van !! :)
2011. máj. 17. 13:30
 26/27 anonim ***** válasza:
köszönöm :) te mit tolsz amugy hogy ilyet kérdezel?
2011. máj. 22. 07:22
 27/27 anonim válasza:
100%

Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!!

Sohasem a szert kell hibáztatni, mindenki aki él vele akár alkalmanként akár sűrűbben, ha odafigyel magára pont hogy nem árt, pl. az MDMA-at is 1984-ig antidepresszánsként használták. a 70-es években a német háziasszonyok készségesen használták, nem is voltak ilyen problámák mint most.

2011. jún. 3. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!