Mit károsít a drog?
11:05
Látszik, hogy azon elvakult hülye füvesekhez tartozol mint a nagy átlag. Én nem azt írtam ,hogy ne használja. Azt írtam ,hogy nem ajánlom. Én is toltam éveken keresztül. Suliban stresszoldónak, buliban meg gondolom tudod miért. De semmivel sem jobb mint a pia és nem vagyok rá büszke. És bocs, de konkrétan az unokatesóm, aki elég sokat tépet, skizofrén lett. Azért mert te megúsztad nem jeleni azt, hogy más is megússza (De valószínűleg te sem lettél tőle okosabb). Meg talán Google-ba beírhatnád a MARIHUÁNA-SKIZOFRÉNIA szópárost.
Hasonlót már válaszoltam, de muszáj ismételnem magam úgy tűnik.
Addiktológus (függőségszakértő, főiskolát végzett, egy olyan intézet VEZETŐJE ami napi szinten foglalkozik drogosokkal) mondta, hogy a fűről kb azt tudja mondani, mint nyomos ellenérvet, hogy azért ne csinálja az ember (mondjuk olyan berúgás gyakorisággal) mert tilos.
Tehát mint SZ A K E M B E R N E K az a véleménye,hogy füvet azért ne fogyasszon senki mert a rendőrség azt hiszi, hogy köze van hozzá, megsz0pat.
Vannak ezek a skizó, génmanipulált, dns be beépülős dolgok róla, a SZAKEMBER azt mondja, hogy a SZAKMÁBAN (nem a kisbótban meg a fórumokon)komoly viták vanak, hogy mennyire állják meg ezek a dolgok a helyüket.
Az eset tanulsága: a havi néhány betépés (4-5) legsúlyosabb mellékhatása ami felléphet ellened a rendőr.
Az eset tanulsága: Szerintem a tökfőzelék a szar, meg a tilos, számomra unszimpatikus az összes tökfőzelékes, és remélem, hogy lecsap rájuk az antitökfőzelék kommandó.
Amúgy nem érdekel hogy a rohadt tökfőzelékesek élnek e vagy halnak e .
(aki a köznépből való és azzal kanyuzza magát, hogy érdekli, hogy a drogosok élnek vagy halnak-e az takarodjon a véreres gennyes pimpi hegyére, ugyanis naponta több 10,000 ember hal éhen, és hal meg ivóvíz híján, ha mán ilyen curva karitatív válassza magának őket. Tessék őket megmenteni, őket akik nem haszonkiesés az alkohol és stresszoldó gyógyszerek iparának. Hmmm vajon van valami összefüggés, hogy az ostoba nép a multik érdekeit és az állam érdekeit skandálja mindig? Az állam érdeke az nem a nép érdeke pici bogaraim, nehogy itt azt gondoljátok.)
Összegzés: én pirosat gyártok, így aki a hupililát fogyasztja az ELLENSÉG. És elültetem ezt a nép fejében.
A fű azért tilos, mert megtiltották (ez a bizonyítható érvek listája)
A kapudrog dologról a véleményem: Szerintem baromi kevés olyan ember, van aki még nem ivott egy kv-t, nem szívott el egy szál cigit, nem volt részeg egyszer sem, és egyből egy szál fűre gyújtott volna.
Fizikai értelemben a szintetikus drogok leginkább a vesét károsítják. Valamint a fogakat, csontokat, hosszútávon, mert kivonják a szervezetből a kálciumot. De ugye ezt lehet pótolni. Mellesleg már 9 éve használok szinti drogokat, nálam is volt hogy 1.5 évig SEMMIT, tehát nem lettem függő, vesekárosult sem, a fogaim is épek...stb. Jelenleg kb. havonta 1-szer megyek partyzni, és CSAKIS olyankor élek ezekkel a szerekkel!!! Személyiségem nem torzult,(max. nyitottabb ember lettem!) egészséges kapcsolatom van. És PONT lesz....m ha más lenéz ezért, mármint itt fórumon, mert a hétköznapi életemben senki meg nem mondaná rólam, partyba meg miért néznének le??
Ez csak az emberen múlik. Hogy milyen jellem. L/26
szia!
hát pl a fú inkább pszichésen károsít, lelassít, kissé elbutít és közönyössé tesz, illetve emellett állandó fáradékonyság vesz erőt rajtad ha napi smoker vagy... eddigi 2 éves tapasztalataim alapján
És szerinted ha eldobnám akkor vissza térnnék normális életbe vagy sem? :S
az államkincstárt.. :D
ha legalizálnák a füvet, évi 6 miliárd jönne be, csak annak az adójából..
+fellendülne a turizmus, és ha már jönnek a túristák, valahol meg is kell szállniuk, enniük kell.. szóval jót tenne a vendéglátóipari egységeknek is.: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!