picike könyv, én két óra alatt elolvastam, leírja a lényeget, ebből mindent megtudsz, tanulságos eseteket is leír csak ajánlani tudom. :]
2010. márc. 22. 22:11
4/27 anonim válasza:
Attól függ melyik...,de egyik sem használ,ez is tény!
2010. márc. 22. 22:17
5/27 anonim válasza:
Semmi komoly mellékhatása nincsen. Némelyik skizofréniát, némelyik vesekárosodást és egynéhány halált okozhat. De ha suicid alkat vagy és nem ragaszkodsz annyira a földi gyarlóságokhoz akkor meseország csodálatos világába kalauzolnak el.
2010. márc. 22. 22:25
6/27 anonim válasza:
a pszichet legfokeppen!Fuggoseget okozhat!es pszichiatriai betegsegeket! Bizonyos esetekben hirtelen halalt!en rendszeresen olvasok kulfoldi cikkeket,es sok fiatal belehal az elso drogos ejszakajaba! A futol nem lesz bajod!De ha mondjuk meow meow-t,vagyvalami eroset probalsz konnyen lehet,hogy a szervezeted nem birja,es beadod a kulcsot,vagy amikor jon kifele a szervezetedbol,sulyos depresszioba esel,es sirsz,izgatotta valsz,emiatt ujabb adagot kell bevenned,ami fuggoseghez,munka,csaldi kapcsolatok elvesztesehez,es az eletminoseg romlasahoz vezet!Remelem segitettem!21/L
2010. márc. 22. 23:04
7/27 anonim válasza:
ami mások számára is észrevehető: a személyiség(mert általában lobbanékony, mérges lesz az illető) és hamarabb kezd el pl ráncosodni az arca vkinek... de torzulni is szokott
de egyébként szinte mindent károsít ami benned van
2010. márc. 22. 23:36
8/27 anonim válasza:
ez elég tág fogalom... drognak nevezzük a kávét, cigit, stb.. ezek a legális drogok
vannak az illegálisak.
marihuána, kokain, heroin, methamphetine, LSD, GHB.. és a listának még nincs vége..
DE! okosan, alkalmazva a rendes, tiszta marihuánát, orvosi célokra használják némely országokban. Sclerosis multiplexben szenvedő betegeknek, végstádiumú rákos betegeknek,fájdalomcsillapításra. alvászavarral küzdőknek, kóros soványsággal küszködőkkel (étvágy "keltő). de még nagyon sok mindenre jó. Amerikába némely államban eléggé elterjedt a Marihuána orvosi célú használata.
2010. márc. 22. 23:47
9/27 anonim válasza:
bocs, elírtam: methamphetamine
2010. márc. 22. 23:48
10/27 anonim válasza:
szia!
hát pl a fú inkább pszichésen károsít, lelassít, kissé elbutít és közönyössé tesz, illetve emellett állandó fáradékonyság vesz erőt rajtad ha napi smoker vagy... eddigi 2 éves tapasztalataim alapján
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!