Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzás tüdőkárosító...

A dohányzás tüdőkárosító hatását lehet valahogy csökkenteni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy valamivel tisztítani a tüdőt, esetleg valami inhalátor, vagy gyógynövényes cucc?

Leszokni és kevesebbet szívni nem akarok. Tisztában vagyok vele, hogy káros és nem is gondolom, hogy minden károsodást el lehet tüntetni valamivel. Az érdekel, hogy lehet-e valamilyen ártalomcsökkentő dolgot csinálni a futáson kívül vagy amellett?

2015. dec. 4. 00:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Használj elektromos cigarettát, az kevésbé káros. Egyébként minden, ami a tüdőbe jut, és nem tiszta levegő, káros. Persze, nem mindegy, mennyire.
2015. dec. 4. 10:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyedül te vagy, aki a "hülye" szót leírta.

az említett kommented tehát neked szól, érdemes megfogadnod saját tanácsod/felszólításod.

2015. dec. 4. 11:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ártalomcsökkentő tippeket, a többiek meg szerintem kicsit feküdjenek rá az értő olvasásra, mert problémák vannak.
2015. dec. 4. 23:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Biztosan nem leszek népszerű azzal,amit most írok.

Ha cigizni akarsz,akkor tedd.Ne görcsölj azon,hogy beteg leszel.

3 lehetőség van:1. soha nem gyújtasz rá ezután

2.azt mondod :igen én szeretek bagózni,nekem ez valamiért jó.Csinálom tovább.Nincs bűntudat

3.amit most csinálsz.Önmagadat hülyíted,bűntudatod van,mindenféle kibúvókat keresel.

2015. dec. 5. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!