Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mikkor a legrosszabb?

Mikkor a legrosszabb?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a dohányzásnál való leszokásnál, az első párnap/hónap rossz vagy napról napra lesz rosszabb? Én 2 majdnem 2 teljes napja nem dohányzom. A kollégák cigiznek mellettem, annyira nem is zavar. De néha meg elkap egy gondolat hogy rá kéne gyújtanom...

2015. nov. 30. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Az első 3 nap jelentkeznek az elvonási tünetek. Utána kb. 3 hét a teljes rehabilitáció, tehát amíg elmúlnak, vagy legalábbis jelentéktelenül gyengére és ritkára csökkennek a rágyújtásra késztető impulzusok.
2015. nov. 30. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek, először csak enyhén fájt a fejem. De egész jól bírom vagyis nem érzem, nagy hiányát a ciginek. Munka után volt, van hogy késztetést érzek rá, de ez nyilván a megszokás miatt volt. Ha 2 év drogozást, abba tudtam hagyni egyik napról a másikra akkor ez sem lesz, nagy feladat. Na ott voltak, el vonási tünetek. Bármit csináltam, tv-hetem , dolgozhattam, aludni sem bírtam semmit sem... Sőt izzadtam ... Semmi nem foglalt le. Haverok és barátnőm nélkül szerintem nem sikerült volna, kellet hozzá az ő társaságuk :D
2015. nov. 30. 19:56
 3/4 anonim válasza:
Gratulálok hogy leálltál a droggal, a cigivel sem lesz nehéz, csak ne úgy állj hozzá, mintha világvége lenne. Hanem lazán.
2015. dec. 1. 00:29
 4/4 anonim válasza:
Ennek a tünetei is hasonlóak lesznek.Én is leszokóban vagyok de minden bajom van.Egyszer már próbáltam de most megint és megteszem.Énnekem már vannak tünetei ..jelei a nikotinhiánynak.Szédülések kicsit..nem mindennapos,köhögések,nyilván mivel a kátrány ürül kifelé krákogással mellékelve(dde ez alább hagy) 1 hét lesz az olyan hogy falra mászol a hiánytól.Ha első 2 heteket kibírod akkor menni fog.Hidd el mikor cigiznek melletted,olyan rettentő a szaga hogy okádnál tőle.Ne gyujts rá ..ne vedd észre..rágj helyette rágót.A nikotinhiány száritja szád.Alvászavar ennél is..de hasonlóan produkál mint a drogról leszokás.Én már ott tartok hogy érzem miylen volt mikor ne mcigiztem kapok levegőt rendesen tisztán.Próbáld csak ki..vegyél levegőt jópárszor és menyit köhögsz utána.Na ez a cigi miatt.Tedd le megéri de nagyon meg mert ez ahogy irva van rá méreg
2016. jan. 14. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!