14 éves lány cigizik, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma este ágyneműt cseréltem nála és a párnahuzatban találtam egy bontott doboz cigit. Még nem ért haza, mert az egyik barátnőjénél alszik, holnap onnan mennek suliba. Viszont nem tudom mit kéne csinálnom ha holnap hazajön iskola után. A lány az unokahúgom. Másfél hónapja lakik nálunk, mert az anyukája meghalt. Nem tudom, hogy ez mennyire játszhat közre a dolgokban. Szerintetek mit kéne csinálnom?2015. nov. 9. 19:50
2/7 anonim válasza:
Azért a semmit kicsit túlzás. De mindenesetre a 14 éves lányok 10-20 százaléka sajnos dohányzik. Csak rákérdezni kellene finoman, és nem leszidva mert akkor csak titokban fogja. Ha megbeszélitek és esetleg együtt valahogy megegyezni, hogy csak bizonyos mennyiséget szívjon és fokozatosan próbáljon leállni. Nehéz ügy, sajnos függeni fog a lány hozzáállásától. Ilyen tragédia után még meg is érteném a mindent leszarok hozzáállást.
3/7 anonim válasza:
@19:56
Egy 14 éves lány kizárt hogy annyira rá lenne szokva annyira a cigire hogy "fokozatosan" kelljen neki leszoknia...
4/7 anonim válasza:
utolsó,hát ilyen tragédia után talán mégis...
6/7 anonim válasza:
@20:10
A nikotinaddikció hogy van összefüggésbe a tragédiával? Ha nem tud leszokni egyik napról a másikra akkor az nem azért van, mert olyan erős függőség alakult ki, hanem mert nem akar.
7/7 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy az a cél hogy ne cigizzen
Ne ugy menj oda hozza hogy látom hogy cigizel
Hanem beszelgess vele es probald meg szóbahozni hátha elmondja hogy szokott mindent tegyel meg mert erd el hogy ne akarjon cigizni mert ha akar akkor fog is es nem tehetsz semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!