13ev utan leszoktam a cigirol mit csináljak hogy reggel az a dolog is menjen ne csak a leszokás?
Figyelt kérdés
Mar mindent megpróbáltam.
Meleg tej, tea, gyógytea, kefir joghurt lenmag olaj ...
Legutóbb negy napja voltam WC n akkor is par bogyó es előtte is harom napig semmi.
Egyszer mar leszoktam es emiatt szoktam vissza mert majd bele örültem h tele van az egesz mindenem nem kapok levegőt se a bél tartalomtol.
Ragyujtottam azonnal volt aminek lennie kellett.
Utan miden reggel sőt napokig naponta többször is de bocs olyan méretekben es mennyiségben hogy szerintem előtte hetekig halmozódott bennem a cucc.
Ezt nem akarom most.
Letettem a cigit es megy is csak tudnék WC re menni.
Ez öli meg az egészet.
Segítsetek.
Hashajtozmi nem akarok
2015. okt. 24. 21:53
11/11 Juliusz48 válasza:
Talán próbáld ki, reggel felkelés után azonnal meginni 3-4 pohár szoba hőmérsékletű vizet. Nekem ez meg szokta hozni a tolófájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!