Miért voltam ennyire rosszul marihuana szíváskor? Túladagolás?
Figyelt kérdés
Múlt Halloweenkor meghívtak egy kis összejövetelre. Beszélgettünk stb. Minden oké volt. Éjfélkor előkerült 2 joint, azt szívtuk hárman. Nem ez volt az első alkalom, hogy kipróbáltam, szóval volt már egy kevés tapasztalaTom a fűvel. Ahogy beleszívtam elkezdődtek a problémák. Nem olyan kellemes ellazultságot éreztem, hanem szorongást. 20 perc múlva azt hittem meghalok olyan rosszul lettem. Azt hittem meghalok és a szobában mindenki meg akar ölni. A barátaim szerint akkorák voltak a pupillám mint egy 10 forintos érme. Állandóan mozognom és beszélnem kellet, hogy ne vesszek el. 2 óra múlva még rosszabb volt pedig általában nálam összvissz 3 óráig tart egy átlag beszívás. Nem szívtam sokat mert már az első slukknál rossz érzésem volt, hogy valami nem stimmel. Összesen talán egy egész jointot szívtam el. Ami érdekes, hogy csak a barátom lakásán voltak bajok, mert oda felé a vasút állomáson elszívtunk egyet. Azóta nem szívtam egy slukkot se, mert amit akkor átéltem azt nem kívánom senkinek. Olyan érzés volt mintha a semmi akarna elnyelni. A hangok néha eltorzultak és a látásom is "hullámzott". Nem szeretnék újra füves cigihez nyúlni csak nagyon igzag mi lehetett velem akkor este.2015. szept. 25. 07:39
1/6 anonim válasza:
Elég valószínű, hogy nem füvet szívtál, hanem valami szintetikus fost.
2/6 anonim válasza:
Nekem is ez ugrott beelsőre. Én voltam már úgy betépve, mint az atom, de sohasem voltam rosszúl.
Szerintem a pánikbetegséget ki lehet zárni, azóta nem volt ilyened és előtte sem.
A másik ötlettem, hogy erősebb volt a fű, mint a szokásos és lehetséges a túladagolás.
3/6 anonim válasza:
Legközelebb szivj még többet,majd egy aranyos doktorbàcsi elmagyaràzza a korhàzban,miert voltal rosszul.Aztan meg tovàbbküld egy mégaranyosabb pszichiàterhez,aki az egész nyomorult életedet végigkíséri.Addig is jo betépéseket kivànok.
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen 2 hete, de akkor szerintem az alkohol is közrejátszott nálam és az is, hogy egyedül voltam itthon. Azóta csak söröztem és mellé egy kicsit a haverokkal, nem volt probléma csak az az egy alkalom. Rettenetes volt.
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló élményem. Én akkoriban gyakran szívtam sokszor egyedül is. Soha semmi bajom nem volt. Aztán egyszer a haverom azt mondta hogy tud egy minden eddiginél erősebb füvet. Egyedül szívtam el a parkban ahogy álltalában szoktam. Aztán rövid idő mulva az ellazulás helyett nagyon durva pánikroham jött rám. Úgy éreztem meg fogok őrülni. Hazarohantam gyorsan kávétföztem és zuhanyoztam. Közben végig attól szenvedtem hogy akármennyire is szeretnék nem tudok kiszabadulni a módosult tudatállapotból és attól rettegtem hogy nem fog többé elmulni hanem "bentrekedek" és így maradok örökre. Közben állandóan néztem az órát hogy mikor jön el a megváltást hozó 2,5-3 óra (nekem is kb ennyi volt egy betépés). Amikor elmúlt a hatása akkor sem könnyebbültem meg egyböl hanem még napokig a hatása alatt voltam a negatív élmènynek és gyakran szédülés jött rám meg újabb pánik. Aztán szép lassan napról napra jobban lettem és végül ugyanolyan lettem mint azelőtt (nem vagyok egy pánikolós tipus). De füvezni soha többet nem tudtam úgy megundorodtam tőle, pedig azóta màr legalább 2 év eltelt. Ami nem is baj mert amúgy is le akartam szokni csak nem volt hozzá akaraterőm.
6/6 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én már régebb óta csinálom és eleinte nekem is voltak rosszul létek de azóta mindig bele gondolok hogy ez egy cigi csak, egy tenyerébe fogható dolog,hat nehogy már pont engem tartson kísértésbe. Szóval ja ezota nincs ilyen, de igazából az a baj a cigivel hogy konkrétan egy menekvés a valóságból ha egyszer jobban bele mész a jozansagot unalmasnak tartod, nem csinálsz semmit. Csúnya tud ám lenni, na és a penztárcánkról ami üres ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!