Attól függ, mit jelent az, hogy füves? Én szoktam néha marihuánát szívni, de nem valami gyakran, most akkor én füves vagyok?
És igen a rendes cigire rá vagyok rendesen függve, míg a fűre nem.
19/F
2015. jún. 22. 11:24
2/9 A kérdező kommentje:
igen a marihuánára céloztam.
2015. jún. 22. 12:08
3/9 banditosbass válasza:
Mi is a kérdés ?
2015. jún. 23. 06:58
4/9 anonim válasza:
Én rendszeresen szoktam, de mellette egészségesen élek és a testem is karban tartom, de a cigit hanyagolom és nincs rá szükségem. Nem azért szívom azt se mert függnék tőle vagy valami.. Ez nem okoz olyan függőséget mint a dohányzás ez csak lelki függőséget okoz. ( pl: csak mert jól esne az érzés mondjuk) nem akarok senkit se biztatni semmire, csak úgy mondtam. 20/F
2015. júl. 10. 21:22
5/9 anonim válasza:
Nincs is jobb mint egy vicces cigi után rágyújtani egy simára. A boldogsághormonok örömtáncot járnak a fejemben. :D
24/F
2015. júl. 10. 22:47
6/9 szilikonos válasza:
figyu!tök mindegy hogy cigiznek-e a füvesek!egy füves cigarettát ha elszív valaki az 20-szor károsabb mint egy szál normál cigaretta,mind a tüdőre,mind az erekre!az pszichére gyakorolt hatásáról nem is beszélve.
2015. aug. 27. 15:49
7/9 anonim válasza:
6-os: és abba belegondoltál, hogy aki sima cigit szív az 20-30 szálat is elnyom egy nap, én elég nagyban csinálom a zöldet, de 2-3 jointnál többet még soha nem szívtam egy nap. Mellesleg a "füvescigi" egészségkárosító hatásába bőven belejátszik az is, hogy dohánnyal van keverve, és így a dohányt is füstszűrő nélkül szívod. Ennek pedig egyszerű anyagi okai vannak, az átlag magyar nem engedheti meg magának, hogy fullhemp-be szívja, (csak fűvel sodort cigi) mert nincs annyi pénze annyi fűre.
2015. szept. 30. 10:21
8/9 anonim válasza:
6: "tök mindegy hogy cigiznek-e a füvesek!egy füves cigarettát ha elszív valaki az 20-szor károsabb mint egy szál normál cigaretta"
mit jelent a "fuves cigaretta"? mindenki maga sodorja, szoval nincs standardizalt merete - tartalma. A 20-szor karosabbal is vitatkoznek, mi miatt karosabb 20-szor? Miert pont 20-szor, miert nem mondjuk 17-szer, vagy 39-szer?
Hogy a kerdesre is feleljek:
nikotinfuggo vagyok, de egy ideje nem dohanyzom, hanem e-cigizem, a fuvet meg vaporizerbol szivom.
2020. okt. 18. 23:52
9/9 anonim válasza:
Régebben dohányoztam, akkor a marihuanát is spangliból szívtam. Pár éve cigiről e-cigire váltottam, azóta a zöldet pipából szívom (nem keverem dohánnyal).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!