Rosszul érzem magam a fűtől mitől lehet ez?

Kicsit sok volt egyszerre, ennyi semmi komoly.
Viszont én is szívesen venném ezt a fajta kikapcsolást, ha valaki tud erre megoldást, dobjon üzit.
peace

jönnek ismét a nagyon okosak " a fű így káros úgy káros " kicsit nézelődjetek már a kémiában, interneten a kannabidolok után észhuszárok ;)
szimplán annyi a rosszullét oka hogy opt1: át lettél verve, és herbál/jw por lett rászórva a füvedre
opt2: alapból rossz kedved volt, ugyanis a fű a pillanatnyi kedvedet erősíti fel.
opt3: rengeteget szívtál egyszerre

"a legelső alkalom rendkívül jó volt , jó kedvem volt nevettem teljesen jó élmény volt aztán másodszorra nem éreztem semmit harmadik és negyedik alkalommal percek után nagyon gyorsan elkezdett dobogni a szívem azt hittem fel fog robbanni.....közérzetem ramaty volt
Nem tudom mi baj lehet vele a 4. alkalomnak is majdnem olyan jónak kell lennie, mint az elsőnek csak kb. a 20.-nak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!