Tudtok nekem gyenge cigit mondani? Es lehetoleg olyat aminek nem rossz az utó ize
Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 15:07
11/16 anonim válasza:
Nikotin az csak additktiv nem erősíti a cigit és nem is az a legkárosabb benne. Kátrány meg a szén monoxid a rossz benne. Nem mintha a nikotin nem lenna az. Viszont akkoris a gyengek sokkal karosabbak hosszu távon mivel könnyebben lerakodnak. Szivj 6 0,6 6 os környékit.
12/16 anonim válasza:
A Slim cigik gyengébbek elméletileg, ha mentolosaknak nincs olyan rossz utóíze, ha az is zavar, cigizés után rágózz.
Amúgy nem értem, miért akarsz cigizni, ha nem függő, még szédülsz és köhögsz is tőle. A helyedben még most hagynám abba, amikor lehet.
13/16 anonim válasza:
Ha azért kell gyenge hogy rá szokj ne tedd!!!!! Én 15 éves korom óta dohányzom bármit megtennék hogy le tudjak szokni! Nincs az a cigi aminek nincs rossz utóíze!!!! Semmilyen cigi nem jó, se gyenge se erős
16/16 anonim válasza:
A sárga multi az viszonylag gyenge, szerintem azt vegyél, mert viszonylag olcsó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!