Hogyan szívjunk el egy cigit úgy, hogy a szülők ne érezzék rajtunk a szagot?
ez egyszerű... mielőtt haza mentek le tusoltok... fogatmostok... be fujjátok magatokat... meg a szátokat is... az a biztos... rágó...
am ha cigit szívsz a kezeden is érzik...
inkább ne próbáljátok ki... lehet csábító... de később ha rá szoktok nagyon meg bánnátok...
Első cigi a legjobb :D
Pont azt fogjátok érezni, mint ennél a résznél Tom:
Nekem nem cigiznek a szüleim ès mègsem èreztèk meg.
Ràgò, spray, parfüm.
Most miért baj, ha ki akarják próbálni? Egy száltól nem fognak rászokni. Nekem még mondták is a szüleim, hogy próbáljam ki nyugodtan, ha kíváncsi vagyok rá, ők is kipróbálták, mégsem dohányoznak... Azért szerintem az emberek többsége (tisztelet a kivételnek) kipróbálja a cigit.
Kérdező:
Rágó, parfüm, kézmosás, fogmosás, kéz megtörlése illatos-vizes zsepivel, tusolás, büdös kaja evés, kézfertőtlenítő.
Persze nem muszáj mindent, bőven megteszi, ha a hazaérkezés előtt 2 órával már nem cigiztek + parfüm, rágó.
Amikor én kipróbáltam akkor pont beba szva mentem haza, bűzlöttem az alkoholtól, az elnyomta azt a fél szal cigit amit elszívtam, azóta sem tud róla egyik szülőm sem.
Mondjuk nem is szoktam rá, azóta egy slukk sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!