Olyan nincs, hogy nem bírod ki nélküle! Igenis, kibírod! Egyébként kegyetlenül büdös szaga van a fűnek, míg albérletben laktam, az egyik lakótársam szívott néha, külön szobában volt, de az egész lakásban éreztük a szagot. Nem igazán tudod leplezni a szüleid előtt, főleg, hogy ők nem dohányoznak. Úgyhogy tessék letenni a füves cigit, semmi szükséged rá, hidd el!
2011. jún. 22. 17:13
2/11 anonim válasza:
Egyreszt, igenis ki kell birnod, masreszt: ne lakasba szivj. Szepen setalj ki a zoldre, es ott told a zoldet.
2011. jún. 22. 17:14
3/11 anonim válasza:
Most ahogy visszaolvastam a kérdésed, elgondolkodtam, talán nem is a marihuánáról beszélsz, hanem a sima pázsitfűről? Lehet. Mindegy... Az se jobb.
2011. jún. 22. 17:15
4/11 anonim válasza:
A pázsitfű onnan jött, hogy volt egy idióta ismerősöm, aki néha azt szívott. Ökör...
2011. jún. 22. 17:16
5/11 anonim válasza:
HÁHÁ pázsitfű.^^ =)
Először is, a szüleidnek semmi közük hozzá, ha elmúltál 18. Onnantól azt csinálsz, amit akarsz. Alatta nem is lehet rászokni, ha igen, akkor nem támogatom a jóllétedet (egyébként meg szokj le róla).
Mivel nem tudod kiiktatni a bűzt, ezért kelts magad körül még nagyobb másféle illatot, hogy az elnyomja: Mossál fogat! Dezodor is segíthet. Parfüm.
Ennyire kicsi a logika egyesekben?
2011. jún. 22. 17:57
6/11 anonim válasza:
uccsó miért ne leheten 18 alatt rászokni?
2011. jún. 22. 18:25
7/11 anonim válasza:
"Hetente kb. 2.t szívok, nem bírom ki nélküle" ez mekkora kamu már. Ilyen tipikus 12 éves haverok előtt menőzök gyerek...
2011. jún. 22. 19:24
8/11 anonim válasza:
nyár van!
Ne vegyél fel csak strandcuccot (Fürdőgatyó/ruha)
Az meg nem fogja annyira beszívni...utána átöltözöl:)
Egyébként a vodkát öntesz ablaktisztítós üvegbe,agy bármibe ami szétpermetezi a ruhán,és befújod magad!
Egyetlen pia aminek nincs szaga,de semlegesíti a szagot...:D
2011. jún. 23. 11:51
9/11 anonim válasza:
most nem azért, tök jó ötlet a vodkás, de én azért azt a jó piát nem fújkálnám el... xD
nálunk sem cigizik senki, ha anya érzi rajtam a füstszagot, azt mondom h : " jaaa, aszem ezen, meg ezen az után mikor átmentünk mintha éreztem volna cigiszagot, lehet ott szedtem össze, vagy nemtom. " és elvonulsz a szobádba. ha nincs otthon senki, akk letusolsz, ha van befújod magad vmivel :) nemnagy ötletek, de nekem ezek jönnek be :)
2011. jún. 23. 18:00
10/11 anonim válasza:
ja, és anyámmal az a szerencsém, h sose cigizett, tehát eszébe nem jutna megszagolni a kezemet... mert az az egyetlen, amiről alig tudom levakarni a füstszagot :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!