Mit tegyek, hogy ne érezzék meg rajtam a szüleim a cigiszagot?
Az egyedüli megoldás: ne dohányozz.
Akár mit teszel, észre lehet venni (haj, ruházat, lehelet még órák múlva is).
Annyira egyszerű... ne cigizz! :)
Egyáltalán nem menő. Majd később rájössz, de akkor már nagyon nehéz lesz leszokni.
Ha az egészséged nem is érdekel, gondolj bele, hogy mennyi pénzt kidobsz!
Szerintem is az egyetlen megoldás, ha nem dohányzol. Én nem dohányzóként azonnal kiszúrom hat réteg parfüm alatt is, ha a párom rágyújtott. (ha csak nem kocsmában volt, mert akkor max a szája, vagy keze buktatja le)
Ha a szüleid figyelnek rád, óvni akarnak, nem sz*rnak nagyívben arra, hogy mit csinálsz szabadidődben, akkor előbb utóbb ők is kiszúrják, hiába a fertőtlenítős kézmosás és a létező legmentolosabb rágó.
moss kezet szappannal, dörzsöld be valami fogkrémszerűséggel, spray/parfüm (de cigizés előtt is használd, mert egyébként feltűnő lenne). egyik ismerősöm igazi szertartásokat csinál ebből, fél liter vízzel kiöblíti a száját is, fogmosás, szájspray, aztán a haját is valami illatosított cuccal bekeni hogy véletlenül se érződjön..:D
de ha ennyire ellenőriznek, akkor le fogsz bukni, vagy a nagy illatfelhő lesz gyanús. hány éves vagy? ha 17-18 körül, egyszer azért bevallhatod, nem fognak érte megölni:D
Nem azt kérték hogy dumáljátok le a cigiről!!!
Egyébként,ablaktisztító pumpával vodkát kell fújni a ruhára,semlegesíti a füst szagot...a kezedet fertőtlenítővel mosod meg akkor nem lehet érezni és rágó...ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!