Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan mondjam el neki?

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Ma a suliba kimentünk a kapuhoz cigizni és egy nyomorék beköpött és jött egy tanár aztán elszaladtunk. de osztályfönöktől kaptunk szaktanárit . nah de anyumat nem hivta fel. de alá kell iratni meg mittomén. és hogy mondjam el anyunak?? én nem cigiztem akkor épp csak ottvoltam. most mondjam azt h csak ott vtam? de hogy?:S:S sEgítsetek lécci.. köszii
2010. márc. 9. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Őszinteség! Lehet, hogy egy darabig utána kutakodik a cuccaid közt öngyújtó, meg cigis doboz után, de ha tényleg nem cigizel nem talál bizonyítékot, és megnyugszik, hogy igazat mondtál.

Vagy a klasszikus módszert választja, leültet és elszivat veled valami rohadt erős csempész cigit, amitől vagy rosszul leszel, vagy rászoksz.

Ne félj nagyon, szerintem nincs rá okod.

2010. márc. 9. 13:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. márc. 9. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
velem is ez történt ma(H)
2010. márc. 9. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem mikor anyám megtudta hogy cigizek, elszívatott velem egy egész doboz (! igen, 19 szál) piros bondod. Utána kurv@ rosszul voltam, hánytam meg minden bajom volt, de nem szoktam le. xD (akkor 15 éves voltam)

Mond el neki őszintén, hogy te nem cigizel, és ha tényleg nem, akkor arra rá fog jönni és megnyugszik. (vagy hamisítsd az aláírását :-)))

2010. márc. 9. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.:) elmodntam neki és nemvolt semmi:)
2010. márc. 10. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!