Mikor válik már végre-valahára történelemmé a dohányzás?
Ez sokkal rosszabb szokás mintha például én mániákusan függnék attól, hogy kimegyek a járdára és elkezdem nyalogatni a kiköpött rágókat vagy ha súlyosan csótányevő lennék stb. stb.
Ugyanis az általam felsoroltakban közel sincs annyi azokból a halálos mérgekből amik a cigarettában vannak:
(ezek csak az erősen rákkeltő mérgek)
Ezek meg a maradék mérgek:
Egy épp elméjű ember életébe nem gyúltana rá!
De a legrosszabb, hogy egyesek még képesek fizetni is ezért...
neked nem mind1?
foglalkozzzzzzzz magggaaadddaaallll
Talán, mert ott írja nagyba, hogy: "EGÉSZSÉG"
A dohámyzás és egészség szó egymás ellentétei.
Olyan mint a fekete-fehér, fent-lent, Jézus-Sátán stb. stb.
Hova írjam? Itt kell tisztába lenniük ezeknek az embereknek, hogy amit csinálnak az ugyanolyan mintha én most itt a székben fognám és elkezdeném enni az ólmot, ciánt, kátrányt, sarat, téglát stb.
Én nem fogom megérteni, hogy ti hogy vagytok képesek fizetni azért, hogy halálra mérgezzétek magatokat és tönkre tegyétek a szervezeteteket és a környezetetekben levők egészségét is!
#6-os!
Kíváncsi vagyok, hogy a fiadnak is ugyanezt mondod-e amikor indul a heroinnal teli injekciós tűt belenyomni a vénáiba.
"Jól van fiam, engem nem érdekel, magammal törődök, te legyél csak szabad"
Ez a baj a mai liberalizmussal, ha látok egy embert aki szenved, kínlódik, mérgezi magát és segítségre van szüksége akkor még engem néznek hüłyék ha tájokoztatom a tettének felelősségével és segíteni akarok neki.
Hová tart a világ... Lassan már ha valakinek a szeme előtt késelnek halálra valakit akkor is csak annyit mondanának: "Törödj magaddal!"
Inkább az az idegölő, hogy még mindig vannak olyan emberek akik fizetnek, hogy tönkretegyék magukat.
Leszögezhessük, hogy mindegy dohányzó önromboló mazohista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!