Ti mit mondanátok a helyemben? L/22
A meg sem érzik dolgot egy masszív cigarettásként feszítő fiatal nő állítja,akinek mindennapjait képezi a legismertebb nikotin és más 3000 vegyület beszippantása!
A két tesóm cigik. Kevesebbet szívnak mint te,vagy pont annyit. Többet semmiképp.
Viszont ők odakinn a szabadban teszik,ahol könnyebben elszáll,és nem egy cigifüsttel telenyomott dohányzóhelyiségben,ahol esélye nincs tisztességesen szellőzni még ha te egyedül is nyomatod a dolgot,hogy az ablakban állsz.
Mikor bejönnek csak úgy hozzák magukkal a szerintük kellemes,szerintem undorító büdös cigifüst szagot bőrükön,és ruhájukon. Ha megszagolom a kezüket,vagy arcukat pff.
Mellesleg amit én erősnek érzek ők alig vagy meg sem érzik. Ez van,ha megszoksz egy szagot.
A dohányzó hatása ennél rosszabb! Ott kering a füst. Mire végzel,főleg ha napi 6-7 is lemegy,és másnap sőt azután is abban a ruhában közlekedsz elég jellegzetes szagot áraszthatsz,amit néha a parfüm elnyom,de nem teljesen.
És,hogy betartod a félreeső helyen való dohányzás szabályát az alap.
Viszont senkinek nem kell szó nélkül eltűrnie,hogy szagoljon téged. Persze vannak olyanok,akik nem cigiznek,nem is szeretik a szagot,de elvannak mellette szó nélkül,mert nem annyira rossz,vagy megszokták stb.
Úgy szintén nem kell eltűrnöd,hogy megmondják mit tégy és hogyan,ha az a munkahelyi szabályzatot nem sérti.
Beszéld meg velük,hogy mi a gond. Zavarja e őket a szag,vagy megvannak mellette.
Másik lehetőség,hogy simán elutasítják cigarettát,és lecarják milyen szagot eregetsz.
Ha utóbbi a helyzet,akk kérd meg őket,hogy ne figyelmeztessenek az ártalmatlanságára. Tudod te hogy az.
Aztán ülj az orruk elé,és pótoltasd velük a részükről kimaradt méregszívást. :-D
Egyébként milyen munka az,ahol nem kell szinte egész nap dolgozni? Legalább fizetnek? vagy fizetnek,és nem kell dolgozni? Érdekölne.
Nem az én stílusom békítő hangnemben megmondani másoknak,hogy elégvolt a szájtépésből.
Felfogtam,hogy nem helyeslitek a dolgot,de az én döntésem és egészségem!
(Ha tényleg fontos nem baccátok az idegeim a szövegelésetekkel.)
Ha tényleg fontos nem tépitek idegeim az állandó ismételgetéssel.
Egyébként köszi,hogy próbáltok vigyázni rám.
De felnőttem. Megoldom magam is.
PL. De tuti kitalálsz vmit. Érdemes megtalálni a megfelelő pillanatot,ha tartasz a rossz reakcióktól. Én javaslom a következő figyelmeztetésre azonnali gyors reagálást. Talán ledöbben rajta az illető,ha megszokta szó nélkül hagyod,és otthagy,vagy nemtom. Te ismered őket. :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!