14 éves srác vagyok és asszem rászoktam a cigire. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szinte az összes barátom cigizik és menőnek tartja a cigit, szüleim is dohányoznak, ezért elég egyszerű lenne szereznem... Pontosan június 4-én próbáltam ki, és azóta már 20-nál többet szívtam el... Úgy terveztem hogy tini korban elszívok egy párat, és utána leszokok, de nem is tudom... Nagyon sokat hallotta arról hogy milyen rossz a cigi meg minden, de mit csináljak ha most ez a 'menő'?... Attól félek két év múlva pedig füvezni fogok... Ilyen gondolatai másoknak is vannak? Mit csináljak?2015. júl. 17. 01:17
11/18 anonim válasza:
a 3. hozzászólónak írnám legfőképp hogy ha azthitte hgy szárnya van akkor az nem a fűtöl van ,mivel a fűntől nem lesznek hallucinációid
12/18 anonim válasza:
Én már úgy várom, hogy egyszer a kútbaugrás legyen a menő és akkor végre az összes ilyen menőző egyszer és mindenkorra eltűnne a Föld színéről. Nekünk, a maradéknak utána nagyon jó életünk lenne.
13/18 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj 'kedves' utolsó válaszoló, de ezt rohadtul nem menőzésből csinálom, és mivel csak a barátaim tudják, ezért állításod sajnálatos módon téves. És mivel olyan ember iránt ítélkezel, akit nem is ismersz, hadd mondjak én is rólad/rólatok valamit: az lenne a jó, ha az ilyen emberek mint te, akiknek az életük kb semmiből áll, és a neten különböző oldalakon nézegetik hogy kiben köthetnek bele NYÁRON, zuhanjanak bele egy bazinagy vulkánba, ami még működik és utána az ő szeretett számítógépeiket és telefonjaikat dobjálják utánuk. (Bár lehet, hogy azokat jobban féltenétek mint az életeteket)
2015. júl. 29. 19:08
15/18 anonim válasza:
12-es vagyok.
Fiacskám, legalább olyat hazudj, amit elhiszel.
Nem menőzésből csinálod? Akkor a kérdésedben ez mi: "Nagyon sokat hallottam arról hogy milyen rossz a cigi meg minden, de mit csináljak ha most ez a 'menő'"???
16/18 gsjshbana válasza:
szia énis 14 vok énis cigizek .
nem bantam meg hogy ra szoktam..
és ne jarjon az eszed a fuven mert az meg roszab mint a cigi.
18/18 anonim válasza:
Nem értem hogy az miért menő ha valaki ki próbálja a cigit majd rá szokik és e miat kb 10 ével hamarabb meg fog halni ja amúgy szerintem is K*rvára menő most nem gondolsz bele mert hát most fiatal vagy kit érdekel hogy nem 80 évesen halok meg hanem mondjuk 70 de majd rá jössz hogy ha majd lesznek gyerekeid unokáid mindet meg adnál hogy minél több időt tölcs velük ...nagyon menő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!