17 éves vagyok, és szeretnék cigarettát vásárolni sajnos rászoktam, és csak októberben leszek 18. Hogy tudnék venni?
Nem nézek ki 18-nak egyáltalán. Esetleg létezik olyan dohánybolt ahol kiadják a cigit?
Köszi szépen!
17F
Zárás előtt menj be, vagy kasszaátadáskor! Vegyél fel bőrkabátot, napszemüveget és sapkát, röhejesen fogsz kinézni, de itt ez beválik!
Ha bemész ne nézelődj, ne kérdezz semmit ,határozottan belép és ,,Jó napot/Estét! Egy doboz xy cigi lesz" Fizetsz és távozol.
Ha kizavarnak mondd, hogy otthon maradt a személyid, megállsz az ajtóban beakar menni egy faszi megállítod a kezébe nyomod a pénzt és vesz egyet, majd max lenyúl pár szállal vagy a visszajáróval.
Ezek mindig beválnak nekem! :D
Nekem a te korodban két módszerem volt. Az egyik, hogyha volt barátom aki elmúlt 18, azt megkértem, hogy mondjuk vegyen egy kartont, és akkor az elég egy darabig.
A másik a cinkesebb, de 10-15 percen belül működőképes modell. Az a lényege, hogy a bolt közelében várakozol, és ha jön valaki aki jófejnek nézi ki, megkéred, hogy vegyen neked. A legfőképpen ajánlott típusok a laza egyetemista, és az alkoholista idős bácsika, ezek 10-ből 9-szer megszántak. :D A jómódú középkorú konzervatívoknál ne is próbálkozz, max kapsz egy kis papolást, hogy inkább sportolás közben tanuljál, ahelyett, hogy az egészségedet rongálod. :D
A törvényi szigorítások miatt, már sehol nem merik kiadni személyi nélkül. Amúgy szerintem ha beírod, hogy merrefelé laksz, biztos találsz itt valakit aki segít. (Ha véletlen az én városomban, én is simán veszek neked :D)
Pedig van, ahol simán kiadják személyi nélkül...
Csak határozottnak kell tűnni, mint már írták. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!