Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek rászóljak azokra,...

Szerintetek rászóljak azokra, akik a buszmegállóban elszórják a csikkeket?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít amikor össze-vissza dobálják. Arra gondoltam, hogy odamegyek hozzájuk (cigányokat kivéve mert hívják a testvíreket) és megkérem hogy legyen oly szíves és dobja bele a 2 méterre levő szemetesbe!

Amúgy őszintén: ha dohányzol, te is eldobálod?

2010. febr. 23. 20:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én dohányzom a buszmegállóban van kuka bele szoktam dobni, de ha éppen sétálok az utcán és rágyújtók akkor ott nincs mindig kuka szóval eldobom!
2010. febr. 27. 06:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Én is rászólnék ha mernék, de nem mernék, sok az agresszív állat. :( Amitől még hányingerem van, a köpések amit kerülgetni kell a járdán és a rágógumi foltok mindenhol. Én semmit nem vagyok képes eldobni, a rágót is zsepibe rakom és nem cigizek. Sajnos egyeseket nem zavarja, hogy mások undorítónak találják a viselkedésüket.
2010. febr. 27. 09:06
 23/26 anonim ***** válasza:

és a cigányok miért dobálhatják el??

ezt most te se gondoltad komolyan ugye?? szánalmas...azért mert cigányok rájuk nem vonatkoznak a "gádzsók" törvényei?? gratulálok...

amugy elszoktam dobni a kukába a csikkemet.

2010. febr. 28. 20:31
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem hogy nem dobhatják el, hanem nem merek nekik szólni. Ahogy gondolom senki sem.
2010. febr. 28. 20:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Az a vicces, hogy ezt itt kérdezed meg, rájuk szóljál-e. DE majd kiválogatod mégis kinek fogsz odaszólni, de aki egy fejjel magasabb lesz nálad, esetleg gyanúsan sötét a bőrszíne, szemethúnysz "bűne" felett, és rá nem fogsz rászólni? Szerintem te csak egy kukacoskodó vagy, de csak ott mersz beleköpni a levesbe ahol nem ütöd meg az orrodat..Ha sorban állok és mögöttem 40 ember áll a buszra várva, nem fogok kilépni a sorból hogy beledobjam a 2méterre lévő kukádba, mert pont az olyan emberek állnak majd a helyemre mint te, és még kukorékolni is fogsz, hogy oppá mi ez a tolakodás ha netán vissza szeretnék eléd állni...
2010. máj. 21. 12:58
 26/26 anonim ***** válasza:
juj ez nagyon szép válasz volt. az előttem levő. amúgy a hülye helyesenírni nemtudó vagyok:D
2010. máj. 21. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!