Szerintetek rászóljak azokra, akik a buszmegállóban elszórják a csikkeket?
Annyira idegesít amikor össze-vissza dobálják. Arra gondoltam, hogy odamegyek hozzájuk (cigányokat kivéve mert hívják a testvíreket) és megkérem hogy legyen oly szíves és dobja bele a 2 méterre levő szemetesbe!
Amúgy őszintén: ha dohányzol, te is eldobálod?
A cigányok eldobhatják ,mi meg nem??? nekik mért szabad mindent? Ők összezsuvázhatják a környetetet?
pl: figyeltem a metrónál: cigánycsorda átment jegy/bérlet nélül és úgy hagyták őket mintha teljesen természetes lenne. Szánalom.
jaj sejtettem....ha nincs mibe belekötni akkor jön a helyesírás :D
tudok amúgy helyesen írni, de most csak neked neMFogom bemutatni, mert mosTMmár láCCik (látszik)h tipikus tudálékos, okoskodó hömpölygő hülye vagy. bocsesz
Teljesen felesleges, aki eddig eldobálta, az továbbra is elfogja, max körberöhög. Amúgy szerintem is szánalmas, h nem képesek elvinni egy kukáig. Ha kifújom az orrom, és nincs a közelben kuka, akkor elrakom, és ha látok egyet kidobom. A csikkel miért nem lehet megcsinálni?
Nem egyszer láttam már, h semmi szemét nem volt az utcán, csak a hülye csikkek....
Amúgy a barátaimra rá szoktam szólni (volt már, h nem voltak hajlandóak felvenni, akkor felvettem én...), de idegenekre nem.
Ha van kuka kidobom, ha nincs akkor nem,de ez logikus szerintem.
Viszont szerintem hagyd békén azokat akik eldobják,mert csak vitát szül majd és nem fogják megérteni,hogy mi ezzel a célod,próbálj meg nem odafigyelni inkább ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!