Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek rászóljak azokra,...

Szerintetek rászóljak azokra, akik a buszmegállóban elszórják a csikkeket?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít amikor össze-vissza dobálják. Arra gondoltam, hogy odamegyek hozzájuk (cigányokat kivéve mert hívják a testvíreket) és megkérem hogy legyen oly szíves és dobja bele a 2 méterre levő szemetesbe!

Amúgy őszintén: ha dohányzol, te is eldobálod?

2010. febr. 23. 20:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A cigányok eldobhatják ,mi meg nem??? nekik mért szabad mindent? Ők összezsuvázhatják a környetetet?

pl: figyeltem a metrónál: cigánycsorda átment jegy/bérlet nélül és úgy hagyták őket mintha teljesen természetes lenne. Szánalom.

2010. febr. 23. 20:38
 12/26 anonim ***** válasza:
60%

jaj sejtettem....ha nincs mibe belekötni akkor jön a helyesírás :D

tudok amúgy helyesen írni, de most csak neked neMFogom bemutatni, mert mosTMmár láCCik (látszik)h tipikus tudálékos, okoskodó hömpölygő hülye vagy. bocsesz

2010. febr. 23. 20:41
 13/26 anonim ***** válasza:
97%

Teljesen felesleges, aki eddig eldobálta, az továbbra is elfogja, max körberöhög. Amúgy szerintem is szánalmas, h nem képesek elvinni egy kukáig. Ha kifújom az orrom, és nincs a közelben kuka, akkor elrakom, és ha látok egyet kidobom. A csikkel miért nem lehet megcsinálni?

Nem egyszer láttam már, h semmi szemét nem volt az utcán, csak a hülye csikkek....

Amúgy a barátaimra rá szoktam szólni (volt már, h nem voltak hajlandóak felvenni, akkor felvettem én...), de idegenekre nem.

2010. febr. 23. 20:53
 14/26 anonim ***** válasza:
Más különlegességet nem figyeltél meg magadon?
2010. febr. 23. 21:16
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha balhét akarsz nyugodtan :D
2010. febr. 23. 22:22
 16/26 anonim ***** válasza:
20:41 - nagyon heJtáLÓ vélemény
2010. febr. 23. 22:33
 17/26 anonim ***** válasza:
91%
Előttem válaszolók közül nagyon sokan azt írjátok,h vannak buszmegállók,amelyekben nincs szemetes.Ez nemigaz!!Mindegyikben kell legyen!(Hacsak a suttyók le nem rugdosták már)Nem mentség:ha nincs akkor eldobom!Tegyétek vissza a csikket a cigisdobozba,ahonnan kivettétek,biztosan megvan még a helye,aztán majd otthon dobjátok el!Dohányozni is lehet kultúráltan,mint ahogy kutyát sétáltatni is.Én is dohányoztam,de az hogy az ország szemétdomb,nem jogosított fel arra,hogy mégnagyobbat csináljak belőle!Nem kell bántani azt aki figyelmeztet,mert az lenne a helyes.Szerintem.
2010. febr. 24. 09:35
 18/26 anonim ***** válasza:
37%

Ha van kuka kidobom, ha nincs akkor nem,de ez logikus szerintem.

Viszont szerintem hagyd békén azokat akik eldobják,mert csak vitát szül majd és nem fogják megérteni,hogy mi ezzel a célod,próbálj meg nem odafigyelni inkább ;)

2010. febr. 24. 09:58
 19/26 anonim ***** válasza:
Azt válaszolta: jéé, nem is tudtam. köszönöm h szólt.
2010. febr. 24. 16:18
 20/26 anonim válasza:
100%
Én soha nem dobom a földre sem a csikket, ha nincs kuka, akkor eltaposom, és elcsomagolom egy papírzsepibe, és kidobom a legközelebbi kukánál!Engem is zavar egyébként, hogy eldobálják...de hát nem ér rá mindenki elcsomagolni, stb....
2010. febr. 25. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!