Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti hol szívtatok be elsőnek/...

Ti hol szívtatok be elsőnek/ hol szoktatok?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 12. 22:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
szem. tap? :DDD
2015. ápr. 19. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
6%

Itt mindenki védi a füvet.. Ez vicc :D

El vagytok cseszve édes fiaim.

2015. ápr. 28. 23:03
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem védjük a füvet. Sőt, pusztítjuk ahol érjük.
2015. ápr. 28. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Először a ház előtt, elsőre be is nyaltam 9-10 szép slukkot. Utána meg bent flasheltem vagy 1 órát a képernyővédőre.

Ha nem tudok kimenni szabadba akkor otthon szobában, de kint pl. mindig megfelelő placen.

Híd, vagy folyó vagy víz vagy panoráma mellett.

2015. máj. 4. 00:39
 15/16 anonim válasza:
100%
Én tavaly próbáltam ki Amszterdamban mert hogy ott legális és megkell hagynom hogy isteni érzés volt nem is értem hogy hazánkban miért nem legalizálják! Az volt a szokatlan a kávéházban hogy mindenki békés volt nem úgy mint idehaza némelyik kocsmába ahová ha bemész már egyből néhányan kipécéznek maguknak! Ott hatalmas nyugalom volt 2 kint élő Magyarral találkoztam a bárban és a társasággal akikkel voltak és az nagyon jó volt elnevetgéltünk inkább röhögtünk és nem volt semmi féle konfliktus de még az utcákon sem! komolyan mintha egy másik világban csöppentem volna teljesen lesokkoltam amikor hazaértem és nem éreztem azt a pozitív kisugárzást amit kint éreztem!
2015. máj. 22. 12:06
 16/16 anonim válasza:

Először erdőben egyedül. Jó lett volna társaságban, de akkor épp nem volt rá lehetőségem. Utánna rögtön hazamentem, nagyon jó élmény volt, és a többi is.

Általában otthon szoktam.

2017. okt. 3. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!