Milyen cigit vegyek elsőnek?
Tudom, nem kéne rászokni, de kérlek, hogy kíméljetek meg ettől! Már nem vagyok eszetlen tini, tudom, hogy mit csinálok.
Cigiztem már párszor és olyankor mindig "erősebb" cigit szívtam, mert az volt a barátoknál. Nem szédültem be tőle, meg semmi. Már amennyire emlékszem, habár mellette ittam is. Szóval így milyet ajánlanátok? Létszíves árat is írjatok hozzá!
Köszönöm!
Erősebbek közül piros Lucky, sárga Camel vagy barna Szofi (a puhadobozos) szerintem messze a legfinomabbak. Ha egy erős, de tényleg jó cigire vágysz, ezek tökéletesek.
Eggyel gyengébb szint ezeknek kék változatai, és még hozzátenném az arany Marlborot (aminek a piros válzozata sztem pocsék, ezért nem írtam, de az arany egész jó).
Ha a hegyi levegőnél is gyengébb kell, akkor narancs Pall Mall, az már határszint cigi és díszfüst között.
Zöld Marlboro már nincs Magyarországon.
Igen, ott az eladó a pult mögött, kéred, adja.
Nincs? Miért? :(
Akkor melyik az, ami még hasonló, mint az általam említett Marlboro?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!