Hogy csináljam, hogy ne szokjak rá a dohányzásra?
Figyelt kérdés
Még életemben nem szívtam egy szálat. Szeretnék bulikban elszívni 1-et 1-et, vagy ha jó társaságban vagyok. Úgy érzem mindig kiközösítenek ezért. Most nem kell mondani, hogy ne dohányozzak, én szívesen dohányoznék ha nem okozna függőséget. Ugyanis tudom hogyha 1-et elszívok utána megint kell. Azt meg már nem akarom, mert drága, és egészségtelen.
De az hogy bulikban (nem mindig) pl. egy éven 10x elszívok 1 szálat azzal szerintem nincs gond. Persze tudom hogy ez nem így lenne, mert rászoknék.
Nem lehet valami mértéket tartrani pl. mikor kivánod nem szívni?
Hogy csináljam meg hogy ne szokjak rá?
17f
2015. márc. 18. 16:36
1/5 anonim válasza:
Én is szoktam néha.
Viszont hogyha nincs amúgy a hétköznapokban a közeledben akkor szerintem nem fogsz rászokni én legalábbis nem szoktam rá ;)
16f
2/5 anonim válasza:
Ha hozzakotsz egy esemeny. Jelen esetben a bulit es csak akkor gyujtazs akkor megsokod
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Első milyet szoktál szívni? :)
2015. márc. 18. 20:38
4/5 Brian0 válasza:
Ez ennél bonyolultabb. Simán rászokhatsz. Buliban kezdődik mindig. Szerezz be e-cigit 0% nikotinos liquid-el és azt szívd. ezek a haverok sehol se lesz nek 5-10 év múlva, a cigi viszont marad. Egy nem dohányzó mindig 1 lépéssel a dohányosok előtt járnak, mert ugye nem erre költik a pénzt.
5/5 anonim válasza:
Az egyetlen biztos módja az, hogy nem gyújtol rá. Én sem akartam rászokni, sőt elárulom, SENKI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!