Miért szokik rá valaki a dohányzásra?
Én nem menőségből szoktam rá.
Iszonyat idegbeteg időszakom volt és azért, sokat idegeskedtem a cigi pedig lenyugtatott. Sose gondoltam volna rá fogok szokni, napi 1 szállal kezdtem, minden nap felhúztam magam valami hülyeségen és akkor elszívtam egyet. 9 hónapja cigizek, napi 8 szál megy el kb. átlagosan. Ennél többet nem szeretek szívni, de nem is vagyok meg nélküle.
A cigi remek pótcselekvés, majd kialakul a függőség, amitől mentálisan rendkívül nehéz szabadulni, a leszokás a cigiről megér egy külön misét.
Exdohányos.
A dohányz élvezit cikk úgy, mint az alkohol, csokoládé.
De gondolom ezt nem tudta kitalálni magatól és csak azért kérdezted ezt meg, hogy ezerszer jobb embernek érezd magad, csak azért, mert nem dohányzol.
Inkább csinálj valamit, amitől tényleg többnek érezheted magad.
Valóban kicsit sem vagy lekezelő és fellengzős :D
Gondolom a kíváncsiság fogalmát sem érted, pl. miért próbálja ki valaki a piát...nagy talányok ezek.
(Amit meg nem próbáltál, fogalmad sincs róla, abba ne okoskodj bele. Ez pont olyan, mint valaki a melegségről osztja az észt úgy, hogy egyetlen meleggel sem beszélt soha.)
Engem sem érdekel, hogy a sok idiot tönkreteszi magát a csokoládéval, meg a minden hétvégén való berúgással.
Csak úgy elmondom, hogy aki minden nap megiszik egy sört, hamarabb megy tönkre, mintha minden nap elszívott volna egy doboz cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!