Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigaretta leszokásnál...

A cigaretta leszokásnál fokozatosan kell csökkenteni az elszivott cigik számát vagy már egyből az első nap semmi cigi?

Figyelt kérdés

2015. márc. 15. 11:20
1 2
 11/15 Ginseng Titusz ***** válasza:
Nem lehet kicsit leszokni. Semennyit soha - elhatározással csináld. A dohányzás az egyetlen szenvedély, aminek nincsenek elvonási tünetei.
2015. márc. 22. 22:06
 12/15 keszi002 válasza:
Az orvosok,tudósok stb. szerint egyszer leteszed és nem nyúlsz hozzá többet.
2015. márc. 27. 15:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak hogy tudjátok, a módszer, amiről Brian0 ír, egy elismert leszokási módszer, Allen Carr írt róla könyvet Végre nem dohányzom! címmel. Csak gondoltam megemlítem, hogy onnan szedte, nem saját kútfőből, mert azt valahogy elfelejtette megemlíteni.
2015. márc. 30. 14:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Az Alan carr módszerről , én is sokat hallottam, nem próbáltam ugyan, de halottam hoyg aki kipróbálta, anank sikerült. én a champixet választottam (könnyebbik út)
2015. márc. 30. 20:06
 15/15 Kutyafejű válasza:

Nagyapám 40 évig dohányzott. Három éve nem szívja, miután komoly szív panaszai voltak. Akkor három hétig bent tartották. Azt mondta: ha három hétig nem kellett, akkor ezután sem kell.

Tudjátok mit csinál? Fogpiszkálót vesz a szájába, és az van neki a cigi helyett. Eleinte gyufa szálat használt. aztán áttért a fogpiszkálóra. Egy idő után kiköpi, majd később megint a szájába vesz egyet. Szoktuk is mondani, hogy megyek, hozok neked egy facigit. :)

2015. máj. 17. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!