Milyen fajta ukrán cigik vannak? Egy 4 betűsre lennék kíváncsi, aminek "ct" a vége, de az első két betűt nem tudom mert eléggé furcsa.
Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 23:27
2/23 A kérdező kommentje:
Igen. Hogy kell kiejteni?
2015. márc. 8. 23:48
3/23 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül?
2015. márc. 9. 00:01
5/23 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
2015. márc. 9. 05:22
6/23 anonim válasza:
Ez a legmocsokabb cigi... Tele van szar éghetetlen dolgokkal, ami nem dohány.. És szívni is alig lehet. Nálunk 420 ért adják, amúgy ukránban 100 ft vagy alatta van (ft-ba átszámítva). Ha tudsz szerezni akkor inkább "priluki" vagy kék bond esetleg sport szűrős pall mall. Ezek sokkal jobbak a fesztnél és árban ugyan annyi.
7/23 anonim válasza:
Szerintem az ukrán Chesterfield is jó.
8/23 A kérdező kommentje:
Ilyen sokféle cigi kerül csak 420ft-ba?
2015. márc. 9. 14:44
9/23 anonim válasza:
Tényleg ez az egyik legrosszabb cigi, amit valaha szívtam. :D
10/23 A kérdező kommentje:
Én is szivtam már ilyet, szerintem nem olyan rossz..legalábbis jobb mint a semmi. Dohányboltba olyan olcsó?
2015. márc. 9. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!