Milyen fajta ukrán cigik vannak? Egy 4 betűsre lennék kíváncsi, aminek "ct" a vége, de az első két betűt nem tudom mert eléggé furcsa.
Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 23:27
11/23 anonim válasza:
Dohányboltban még egyiket sem láttam. Szerintem a Priluki csak egy hajszállal jobb, mint a Fest.
Chesterfield, vagy amit egy másik kommentelő írt. Ne nyírd ki a tüdőd.
12/23 A kérdező kommentje:
Rendben. És akkor hol lehet ilyeneket venni?
2015. márc. 10. 05:14
13/23 anonim válasza:
Legutóbb a Keletinél láttam. Szerintem azokon a helyeken, ahol még hagynak illegálisan árulni, de egyiket sem ismerem.
14/23 anonim válasza:
Ilyet dohányboltban nem veszel :D, meg kell találni a "dílert".
15/23 A kérdező kommentje:
Értem és hogy ismerem meg hogy ki az aki árul ilyet?:D És ugye ez nem veszélyes? Mit kell mondani neki? Stb.. bocsi a hülye kérdésekért de még soha nem csináltam ilyet.. :D
2015. márc. 10. 21:15
16/23 anonim válasza:
Ismerősön keresztül, ill. pl. a 8. kerületben meg még itt-ott le is szólítanak, hogy akarsz-e venni.
17/23 A kérdező kommentje:
A 8.kerületbe nem igazán járok. Az örsön vagy a közelébe nincs valahol?
2015. márc. 11. 17:08
18/23 anonim válasza:
Járkálj a gyanús emberek között egy kicsit, vagy csak sétálgass. Szerintem nem teszik közszemlére.
19/23 A kérdező kommentje:
Jó. Köszi
2015. márc. 11. 20:08
20/23 anonim válasza:
A Feszt ku rva gyönge. Én is a Prilukit ajánlom, vagy jugó Pall Mallt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!