Milyen érzés betépve lenni?
Én azt képzeltem hogy kis manók ássák be magukat a falakon át, másik alkalommal pedig, hogy kipotyognak a fogaim.
Ha félsz inkább hagyd ki!
Engem kedden engedtek ki egy szintetikus miatt a kórházból.
Éreztél már olyat, hogy álmodban zuhansz le valahonnan? És utána rögtön felébredsz mielőtt földet érnél.
Na ez olyan, csak 100x durvább, és nem ébredsz fel.
Na, hogyha nem szintetikus szarokat ("bió", "herbál", "káfonya") nyomsz, hanem valódi zöldet, akkor a következő történik:
- kiszárad a szád
- úgy fogsz mosolyogni mint a legszebb vadalma
- az evést és a szexet szorozd be tízzel, ahhoz képest amilyen józanul
- kellemes bizsergés az agyban
- a szemed vörös lesz
- bármiről beszéltek a haverjaiddal, annyira nagyon fogod érteni amiről beszéltek, mint még soha
- minden amit meg kell csinálnod (kiüríteni a hamutálat, keresni egy számot youtube-on stb.) olyan lesz mint egy küldetés egy játékban, amit végre kell hajtanod
- a kedvenc zenéidben, filmjeidben felfedezel olyan dolgokat, amiket addig sosem
ProTip: NE PARÁZZ! Ha rárakod magad arra, hogy valami rossz fog történni veled, akkor bizony kellemetlen lesz az élmény. Ha úgy döntesz, hogy tépsz, akkor tudd, hogy enyhébb droghoz nyúltál, mint az alkohol vagy a kávé, a legrosszabb ami történhet veled az az, hogy bealszol. Amit azért többen túléltek már.
Viszont a fű túlzott használata előhozhat lelki betegségeket (szorongás, depresszió stb.) ezért csak ésszel. Sokkal jobbat ad a cucc, ha nem mindennap nyomod, hanem alkalomszerűen, és így csak a jót kapod, nulla mellékhatással.
Szépen, lassan üt be. Nekem olyan, mintha fel sem tűnne, hogy mikor kezdődik a hatás, amikor már betéptem, néha akkor is olyan, mintha még mindig nem lennék betépve. Egy másik pillanatban viszont tisztában vagyok vele, hogy ez már az, és akkor röhögök. :D
Szó szerint érzem, ahogy a pupilláim kifelé tágulnak és ezzel egyidőben szaporodnak a gondolataim. Összemosódnak a hangok és megfordul azoknak az erőssége: a zenét csak összemosódva hallom, az emberek beszélgetését is, de egy öngyújtó csattanását tisztán.
Szédüléshez hasonló bizsergő érzés fog el, mintha repülnék, nem érzem a lábamat a földön és olyan, de olyan boldog vagyok.
Nem olyan, mint a részegség, tudom, hogy hol vagyok és nem vagyok rosszul, ponthogy jól és egy másik dimenzióban érzem magam, ami amúgy párhuzamos a valósággal, csak sokkal királyabb. Gátlásfeloldást okoz. És kedvesebb vagyok. Megtágítja a tudatom, megértést ad dolgokról.más életszemléletet ad a dolgokról. Nagyon durva hogy mikre rájövök akkor.Amire nem tudnék rájönni, amikor tiszta vagyok.. Semmi rossz élmény.
A hatás vége felé a gondolataimat és a kimondott szavaimat nem tudom megkülönböztetni, azonosítani, nem tudom, mit mondtam ki és mit gondoltam csak.
Aztán ahogy múlik, enni akarok és inni, valamint cigizni.
Amikor elmúlt, ismét visszatérek a valóságba, mintha semmi sem történt volna, igazából elég nehéz visszahozni egyből utána, hogy milyen volt. Nagyon fura, egyszerre tudok mindent, és egyszerre tök komplex minden.
Én szeretem nagyon :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!