Már lassan 2 hónapja nem gyujtottam rá de most nagyon szenvedek amiatt. Mikor múlik el ez az érzés végleg?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 18:37
1/8 anonim válasza:
Ez velem is előtörtént. Próbálj meg kimenni friss levegőre ahol senki sem gyújt rá! Nézz meg egy olyan jó filmet amiben senki sem dohányzik és még kellemes is megnézni.
Te nem érzel légszomjat?
2/8 A kérdező kommentje:
inkább ilyen síró ingert érzek :/ már csináltam a megszokott dolgaim amivel eddig elnyomtam a sovárgást de most nem megy már órák óta
2014. nov. 26. 18:46
3/8 Razorclaw válasza:
2,5 fél éve nemdohányzom és mára már egyáltalán nem hiányzik! Viszont 6-10 hónapig még tuti hogy hiányolni fogod..(inkább 6) de ha ezt az időszakot nem bírod akkor az semmiképp sem jó..
4/8 anonim válasza:
A dokim szerint a harmadik hónap a meghatározó. Ha azon túl leszel, akkor nagy valószínúséggel le is fogsz tudni szokni.
5/8 A kérdező kommentje:
mióta leszokoban vagyok bezárkoztam teljesen nincs kedvem kimozdulni, nincs kedvem elmenni bulizni, nem akarok olyan emberekkel találkozni akik cigiznek mert félek hogy akkor vissza esek és nem tudom meddig fog ez még tartani
2014. nov. 26. 18:58
6/8 anonim válasza:
Jut eszembe: ezt kb 8 éve mondta. Azóta sem cigizek.
7/8 anonim válasza:
próbáld ki a nikotin mentes elektromos cigit, 10000körül már kapsz értelmesebbet, nekem sokat segített, a mozdulatot is pótolja, és a gőzével is lehet szórakozni, ugyan úgy mint a cigi füstjével...
8/8 anonim válasza:
A cigiről (meg bármilyen drogról) igazából nem lehet leszokni, csak abbahagyni. A dohányzás érzése mindig is hiányozni fog de majd tompulni fognak ezek az érzések idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!