Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen érzés füvezni?

Milyen érzés füvezni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ha egy jointot elszívok(marihuánát,nem szintetikus cuccokat)mit érzek pl.hogy látok,filmnézés/zenehallgatás közben mit érzek?

2014. dec. 5. 17:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Ha jó minőségű és tényleg nem szintetikus, emellett jó a hangulat és a társaság: mi úgy nevezzük ezeket, tökéletes este. :D Egyébként fű fajtától függ. A tapasztalataim:

Amikor megéled a pillanatot, mélyebb értelmük is előjön, jár az agyam és amikor viccelünk, hatalmas poénokat lövünk el. :D Egyik este jegyzeteltem is egyfolytában. A hanghullámokat is elképzeltem, ahogy jönnek ki a hangszóróból.

Kellemes bizsergés van az egész testedben. A "mellékhatása", hogy szomjas és éhes leszel, amit én nem szeretek, de nagyon jó érzés olyankor enni és inni.

2014. dec. 5. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

amit az első ír, ezeket érzik a kezdő füvesek, emlékszem rá 10 évvel ezelőtt még in is éreztem ilyeneket fű alatt, de ezek nagy részét inkább csak bebeszéled magadnak, hogy "érzed"...

A marihuána egy pszichoaktív drog, mint ilyen az aktuális hangulatodra hat és azt erősíti fel, ha jó kedved van, vagy egy jókedvű társaság részese vagy, akkor kb olyan élményekben lesz részed, mint az első ír.

Ellenben, ha be vagy fordulva, vagy eleve van egy kis hipochondriád, akkor van rá esély, hogy ezeket fogja hatványozni, és befordulsz senki nem fog tudni megvigasztalni, esetlegesen kapsz egy olyan pánikrohamot, hogy senki nem tud megakadályozni abban, hogy magadra hívj egy mentőt...

Amennyiben van hajlamod mentális betegségre, akár pánikbetegségre, deperszonalizációra, skizofréniára, akkor azt a rendszeres marihuána fogyasztás elő fogja hozni, és jó eséllyel teszi tönkre az egész életedet. azt, hogy milyen mentális betegségre lehet hajlamod, érdemes megkérdezni szüleidtől, hogy valakinek volt e valami a családban, persze ez sem zárja ki, hogy neked nincs hajlamod, a pórul járt füvesek nagy százaléka, csak utólag tudja meg, mire volt hajlama... nekem pl deperszonalizációs személyiség zavarom van... lehet, hogy soha nem jött volna elő, ha nem füvezek, vagy csak idős korban, mert akkorra jellemző a betegség...

de ismerek több skizofréniában szenvedőt is, pánikbeteget meg vagy egy tucatot.

amúgy 16 éve szívok, a betegségemet leszámítva a legjobb dolognak tartom az életemben a füvet... de szólok, van neki árnyoldala is, mint minden kábítószernek. Ráadásul mondjon bárki bármit, okoz lelki függőséget, nekem is volt olyan korszakom, amikor 2-3 éven át 1 napot nem bírtam ki zöld nélkül, jelenleg apuka vagyok, így nem engedem meg magamnak, csak negyedévente egyszer, akkor is szigorúan csak Hollandiában.

2014. dec. 6. 23:02
 3/13 anonim ***** válasza:

#2 Az utóbbi két hónapban összesen legfeljebb 10-szer téptünk be, én azelőtt csak 3-4-szer. Ráfüggni nem fogok úgy mint te, mivel hiába jó érzés, mégis nagyon "idegennek" tűnik az egész dolog, miután kitisztulsz. Valamint már nagyon unom hogy szomjas meg éhes vagyok tőle, kiszárad a szám, stb...

Szeretek tisztán gondolkodni, és az úgy megélt élményeket még mindig többre tartom. Hogy azt mondjam hogy ez tesz boldoggá legjobban az életben? Soha nem fogok eljutni odáig. :D

2014. dec. 7. 00:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre talán a legjobb válasz az hogy mindenkinek hasonló valamennyire de mégis vannak eltérések,különlegességek magában az élményben.

Személyiség,hangulat és elme függő az egész.

2014. dec. 13. 00:34
 5/13 anonim válasza:
En a beszivas pillanataban érzek egy eufóriát, egy bizsergest az egész testemben. Ég a halantekom, szedelgek, nagyon megnő a szexuális vágyam, megnyugtat, elmulasztja a szomorúságot, ha szomorú vagyok. Ha nagyon eros, akkor minden belassul es megromlik a latasom. Összekeverednek a szavak a számban, éhes leszek, nevetek, kiszaradok. Az ember a betepese nagy részében, ugy érzi, hogy elmúlt mar, pedig utána meg sok ideig kicsit mas minden.
2014. dec. 13. 16:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A mennyiségtől és a minőségtől is függ. Egy jól megpakolt, jó alapanyagú joint jobban beüt. Kell kb. egy-két perc, mire a vérárammal eljut az agyadig, utána bizsergés, sokszor fények megváltozása, és a mellékhatásként hozzátenném, hogy nagyon rontja a rövid távú memóriát. leteszel egy doboz cigit az asztalra, öt perc múlva mindenhol azt keresed. Elő tud hozni paranoid tudatállapotokat. De legtöbbnyire kellemes, emeli a hangulatot. A szemed olyan véres lesz, mintha úszószemüveg nélkül úsztál volna a klórozott vizű medencében. De összességében jó, nem lehet leírni, tkp. végig a tudatodnál vagy, csak minden olyan mesésen furcsa. Mint az Alice csodaországban. Nézd meg a rajzfilmet, tényleg olyan.
2015. jan. 12. 10:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más egy kicsit. Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, csak ne szokj rá.

Én kétszer szívtam életemben, mindkétszer nagyon felgyorsította a gondolkodásom, de az érzékelésem nem változott. Első alkalommal enyhe paranoia is volt, de az "dealer cucc" volt, egy ismerős füves szobatársától Pesten. Második alkalommal 100% tiszta, bio kenderrel kínáltak meg vidéken, attól nem volt parám. (Második alkalommal alkoholt is ittam mellé, meg vidéken más is az ember tudatállapota, Pesten nagyobb a pörgés, a zaj, a stressz.)

2015. jan. 12. 11:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

én füvet nem szívtam sokszor, 2szer.

nem is tudom megmondani milyen, az egyikre nem emlékszem (mivel elég sokat ittam), a másiknál nem igazán éreztem a hatást, egy kicsit nevetgéltem, de a herbalhoz képest semmi volt.

herbal-t nagyon sokszor, de mióta rájöttem mennyire káros egyáltalán nem!

mikor először kipróbáltam, úgy éreztem, hogy álmodok.

ismerős, de egyben ijesztő is volt. nagyon féltem, (besokalltam) ilyenkor általában azt érzem, hogy valami történni fog, valami rossz, meghalok, leáll a szívem, elájulok vagy valaki figyel és bántani fog stb. úgy érzem hogy lehullanak rólam az álarcok, és a valódi önmagam marad csak, ami még nekem is ijesztő.

aztán 17 évesen még egyszer kipróbáltam. túl sokat szívtam, lementem a discoba egyedül és csak sétálgattam az emberek között mint egy bolond, aztán úgy éreztem hogy le fog állni a szívem vagy elájulok és felmentem. nem bírtam állni, nem bírtam ülni, fájtak a csontjaim, hánytam, azt hittem meghalok.

aztán kipróbáltam sokszor, és ahogy telt az idő megszoktam, tudtam irányítani az érzést, valamennyire tudtam gondolkodni és végre tudtam élvezni.

milyen érzés?

függ attól hogy milyen lelki állapotba vagy, milyet, mennyit szívsz, tapasztalt vagy, vagy sem.

szóval szörnyű tud lenni, félelmetes és csak azt várod, hogy legyen vége.

mindig egy bizonyos csend lesz, vannak hangok amik felerősödnek pl madárcsicsergés, vagy hogy mondjam másképp hallod..

nevetsz, és érdekes dolgok jutnak eszedbe.

volt amikor télen hidegbe sétáltunk az utcán, sütött a nap és azon gondolkodtam, hogy miért vagyunk kabátba amikor nyár van? és komolyan elhittem, hogy nyár van.

kb 15-20x szívtam herbalt, ami nem sok. de így is gondok vannak a rövid távú memóriámmal. kb. minden nap előfordul, hogy gondolok valamire, amit meg akarok csinálni, és 10mp múlva elfelejtem.

Csak erről tudtam nyilatkozni.

2015. jan. 17. 14:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Es aki borderline szemelyiseg zavaros annak mit okoz?

N

2015. jan. 29. 05:53
 10/13 anonim ***** válasza:
lehet, hogy semmit, de az is lehet, hogy fokozza a tüneteket, látom nem sikerült megragadnod a lényeget... + attól, hogy van 1 mentális betegséged, semmi nem zárja ki a hajlamot másra is...
2015. jan. 29. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!