Milyen érzés füvezni?
Szépen, lassan üt be. Nekem olyan, mintha fel sem tűnne, hogy mikor kezdődik a hatás, amikor már betéptem, néha akkor is olyan, mintha még mindig nem lennék betépve. Egy másik pillanatban viszont tisztában vagyok vele, hogy ez már az, és akkor röhögök. :D
Szó szerint érzem, ahogy a pupilláim kifelé tágulnak és ezzel egyidőben szaporodnak a gondolataim. Összemosódnak a hangok és megfordul azoknak az erőssége: a zenét csak összemosódva hallom, az emberek beszélgetését is, de egy öngyújtó csattanását tisztán.
Szédüléshez hasonló bizsergő érzés fog el, mintha repülnék, nem érzem a lábamat a földön és olyan, de olyan boldog vagyok.
Nem olyan, mint a részegség, tudom, hogy hol vagyok és nem vagyok rosszul, ponthogy jól és egy másik dimenzióban érzem magam, ami amúgy párhuzamos a valósággal, csak sokkal királyabb.
A hatás vége felé a gondolataimat és a kimondott szavaimat nem tudom megkülönböztetni, azonosítani, nem tudom, mit mondtam ki és mit gondoltam csak.
Aztán ahogy múlik, enni akarok és inni, valamint cigizni.
Amikor elmúlt, ismét visszatérek a valóságba, mintha semmi sem történt volna, igazából elég nehéz visszahozni egyből utána, hogy milyen volt. Nagyon fura, egyszerre tudok mindent, és egyszerre tök komplex minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!