Sikeresen leraktad a cigit? Mesélnél a pozitív fejleményekről?
25 év után tettem le (napi 2 doboznál), már több mint 10 éve. A szokásos hibába beleestem, felszedtem úgy 20 kilónyi túlsúlyt, ami magas vérnyomást eredményezett. Be kell látnom, hogy lefogyni jóval nehezebb, mint a cigit letenni, de ezt is megoldom :) Tehát a pótcselekvésre nagyon figyelj, semmiképp ne a kalóriákat válaszd. Ettől függetlenül, csak pozitív hatásai vannak a leszokásnak. Talán a legjobb, hogy újra rendesen érzem a szagokat, ízeket! Nincs többé büdös bagó szagom, nem sárgák az ujjaim/körmeim. Ritkábban kapok el influenza szerű betegségeket, nincs sípoló tüdő, nincs reggeli köhögés, krákogás. Egy-egy buli után hamarabb kiheverem a másnapot, nem lihegek egy kis mozgás után és nem utolsó sorban, minimum napi 1.000 Ft marad a zsebemben.
Szóval hajrá, csak a túlsúlyra figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!