A dohányzásnak van egyáltalán pozitív hatása?
Nincs. Ha már függő vagy, esetleg van (nyugtat,és segít reggel kakálni). De alapjáraton büdös, káros,drága és korlátoz mindenben.
(dohányos 26/N)
A nikotin kis mennyiségben alkalomszerűen segíti az emésztést. A stimulánsok közé tartozik, kis mértékben javítja a hangulatot, a koncentrációt.
Ennyi pozitív hatása van.
De csak ha tiszta dohányt szívsz amit te magad szedtél le és pipába rakod, ezt is ritkán és mégegyszer mondom kis mennyiségben, akkor van ez a pozitív hatás. Semmi vegyszer, semmi papír.
3: első vagyok, én is azért szoktam rá, mert úgy érzékeltem és azt hittem emiatt, hogy nyugtat, aztán pont mi után már függővé lettem döbbentem rá, hogy dehogy nyugtat, sőt.
4: nem, nem segíti kis mértékben sem az emésztést, sőt anyagcserezavarttól, gyomorfekélyig minden nyavalyát okozhat.
6os
Akkor én kivétel vagyok. Extrém szaglásom van,átlag feletti. És 10 éve szívom ezt a sz.art több,mint napi 1 dobozzal. :) Bele sem merek gondolni,hogy ha egyszer leteszem,miket fogok érezni...előre félek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!