Van-e a dohányzásnak pozitív oldala?
Figyelt kérdés
egézségben, gazdaságban, társadalomban, szociológiában stb.2012. szept. 6. 22:05
1/12 anonim válasza:
igen:( hogy a dohányos bármikor idöt szakithat rá,h elmegy elsziv egy cigit,mig a nem dohányos helyette dolgozik!
3/12 anonim válasza:
persze, melóba ha olyan helyen van, cigi által van 5 perc pihenőd, másrészt megöli a manduládat, és így nem kell kivenni, és nem kell parázni h begyullad stb... káros részét meg gondolom tudod.
4/12 anonim válasza:
Megtudod, hogy van-e akaraterőd leszokni.
5/12 anonim válasza:
A dolgok ált. nem egyértelműen feketék vagy fehérek, a kérdés az, hogy a negatív és a pozitív oldal aránya. A fenti oldal hiába sorol fel egy rakat pozitívumot (néhány szerintem nagy marhaság, de mindegy), a negatív hatásai sokkal súlyosabbak.
7/12 anonim válasza:
Egészségben nincs, társadalomban igazi megfelelnivágyó szolgalelkeket nevel (vagánysági elvárás), gazdaságban viszont tagadhatatlanul sok. Egész ágazat megél belőle, iszonyat sok jövedéki pénz, bevétel.
8/12 anonim válasza:
Társadalomban max. annyi, hogy két dohányos könnyen épít ki kapcsolatot. :D
9/12 anonim válasza:
Egészségben semmiképp
Gazdaságban lehet
Társadalomban sem mondanám,hogy pozitív lehet...mert mondjuk egy párkapcsolat kialakítása elég kellemetlen ha az egyik fél dohányzik a másik nem. Vagy ha egy közösségben valaki rá gyújt és az egyik illető hányingert kap a füst szagtól... Szerintem nem.
Gazdasági szempontnál azt tudnám még mondani,hogy baromi drágáért adják el... ez nekik jó... a sok marha meg megveszi annyi pénzért.
10/12 anonim válasza:
Ameddig cigiztem,legalább tiszteletben tartották a munkahelyi szüneteimet,addig nem baxtattak.Mióta nem dohányzom,azóta már akkor is odapofátlankodik a problémájával a sok gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!