Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért esik jól a cigi?

Miért esik jól a cigi?

Figyelt kérdés
Utálom a cigit. Szar íze van, kaparja a torkom. Viszont, ha társaságban vagyok akkor minden ilyesmit elfelejtek és valahogy mindig ad a hangulathoz. Igazából nem is annyira akartunk még egy fél éve cigizni haverokkal és ahelyett e cigiztünk vagy vízipipáztunk. Ezek is adtak a hangulathoz, de a valahogy a cigitől jobban érzem magam. Nagyon szégyellem magam, hogy ilyen korán elkezdtem cigizni. Bár sajnos az én koromban ez már nem annyira különö9s. 16/f

2015. jan. 22. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert tetszik a szertartás.
2015. jan. 22. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert más is szivja ott,és társaságban sokkal jobb
2015. jan. 22. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
30%
Serkenti az agyat,olyan mint ha kávéznál(feldobb).De vigyáz sok esélyed van 23000×15=345000 maximális cigi ezután a rák 100%,hogy bele halsz!De ha nem is átlagéletkorodból elvesz 10 évet.De ha lesz fiam tőlem már 10 évesen is cigizhet,ha neki jó akkor ami jó a fiának jó a szülőnek.Pl 25% hogy belehalsz 13800cigit szívsz el 1 a 4hez,hogy bele halsz,ha naponta 7 szívsz van még 1971.42857143 napod,bár ez nem igaz tatám 83 éves 10 éves korától szívja és még él + biciklizik.
2015. jan. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!