Havi 1 doboz cigi nem vészes? Ismerem magam, ismerem a korlátokat, nem esnék túlzásba, de néha nagyon jól esik a cigi.
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 19:00
2/32 A kérdező kommentje:
Ha tudnám nem kérdeztem volna meg...
2011. szept. 11. 19:55
3/32 anonim válasza:
Leszoksz, ha azt mondom, hogy havi egy szál is sok?
4/32 A kérdező kommentje:
Nem is szoktam rá reljesen.. és akármikkor le tudnék szokni.. csak jól esik, és úgy gondolom, hogy havi 1 szál, az nem vészes.. csak megerősítésre vágyom.
2011. szept. 11. 20:32
5/32 anonim válasza:
Szerintem sem vészes,bár én nem cigizek.
6/32 anonim válasza:
most akkor havi 1 szál vagy havi 1 doboz? kommentben ezt írtad, kérdésben meg azt.
7/32 anonim válasza:
Szépen lassan lesz abból több is :) Lehet a saját korlátaidat ismered, de a cigi függőségről vajmi keveset tudsz. Viszont jók az esélyeid arra hogy megismerhesd.
8/32 A kérdező kommentje:
ja, a kommentebn rosszul írtam.. de nem szokom rá jobban, mert már úgy fél éve működik ez így, és csak úgy 1-2 naponta kívánom. Na meg elég gyengét szívok...
2011. szept. 13. 16:39
9/32 anonim válasza:
Ne csapd be magad! "Kis tűn kezdi,ökrön végzi".
10/32 anonim válasza:
"Bármikor le tudnék szokni"
MUHHAHHA. Mindenki ezt hajtogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!