Havi 1 doboz cigi nem vészes? Ismerem magam, ismerem a korlátokat, nem esnék túlzásba, de néha nagyon jól esik a cigi.
Ez az "akármikor le tudnék szokni" duma a legrosszabb, (úgy se fogsz mert jól esik).
Lehet, hogy most így van, de ezt a dumát fogod még 5 év múlva is tolni (ahogy a függők jó nagy része is teszi), pedig lehet, akkor már rég nem fogsz tudni leszokni. Sok ilyet láttam és csak azok tudták letenni akik max néha hétvégén szívtak el egy-két szálat sörözés közben. A kérdésed arra utal szerintem, hogy a lelki függőség már kezd kialakulni.
A kérdező kommentje:
Nem is szoktam rá reljesen.. és akármikkor le tudnék szokni.
Tipikus cigis duma:D Akkor tedd le!!! Fejben dől el minden!
de anniyra jól esik, ahogyan letüdőzöm, és érzem, hogy eláraszt egy oylan nyugalom.. áhh nagyon jó érzés..
úgy gondolom, hogy még élvezem 1-2 hónapig, aztán leteszem..
DE VÉSZES!!!
AZONNAL HAGYD ABBA!!!
NEM, EGYÁLTALÁN NEM ISMERED MAGAD - FÜGGŐSÉG SZEMPONTJÁBÓL!!!
Hm...
de anniyra jól esik, ahogyan letüdőzöm, és érzem, hogy eláraszt egy oylan nyugalom.. áhh nagyon jó érzés..
Ja, és imádom a cigifüst szagát.. emberekből is.. amikor megérzem, annyira olyan érzésem van, hogy rágyújtsak, de megfogadtam, hogy csak 1-2 naponta gyújtok rá
Az a helyzet, hogy Te már KŐ KEMÉNYEN FÜGGŐ VAGY!!!!!
Találja ki valami mást, ami jó érzést ad, pl. ásványvíz, ahogy szétárad a nyelőcsövedben és gyomrodban...
TISZTÁZZUK: a cigi = méreg. A méreg kis mennyiségben és nagy mennyiségben is méreg. Arzénból meginnál ritkán egy kicsit???
Javasolnék egy látogatást az Onkológián. Beszélgess egy kicsit a kemoterápiára járó rákosokkal a közérzetükről, a túlélési esélyeikről, a műtétjeikről, sugárról, kemóról. Soha többet nem fogsz egészségtelen dolgot csinálni.
Amúgy mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja. Te döntésed, mi csak hozzászólunk. Még egyszer mondom:
TE ÉLETED,
TE DÖNTÉSED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!