Volt már veletek olyan, hogy úgy éreztétek, túlzásba vittétek a dohányzást?
Figyelt kérdés
Fájt már tőle a torkotok, vagy valami egyéb kellemetlen tünet volt?
Mennyi cigi elszívása után jelentkeztek ezek?
2010. aug. 23. 08:10
1/9 anonim válasza:
Párom nagy cigi mániás, 6 szál után már kellemetlen volt neki.
Nekem az elején volt kellemetlen tünet, szédülés, fejfájás. Ha tudom, hogy nem fog jólesni, akkor nem gyújtok rá. Így se sokat szívok, de annyi kell nekem, napi max. 3-4 szál.
2/9 anonim válasza:
Én egy este szívtam nagyon sokat, meg hát ugye ott is mindenki szívta körülöttem, szédültem, és fájt a hasam.
3/9 anonim válasza:
amíg nem köpsz feketét ,nem gond
4/9 anonim válasza:
igen, ma 15 szálat szívtam el( alkalmi dohányos vagyok, régebben rendesen cigiztem) már fájt töle a torkom de csak amikor szívtam, most már nem érzem, de azért ez sok volt
6/9 anonim válasza:
Én erős bagós vagyok, Napi 1.5-2 doboz megy el. Ha húzós az esti buli kb este8 tól reggel 4ig elmegy 30 szál. Akkor másnap nem nagyon kívánom.Tünet:torok kiszáradás levegő alig,és hatalmas gombócok kitermelése. :) Másrészt ha egymás után sokat szívsz felmehet a vérnyomásod émelyeghet a gyomrod és szédülhetsz. /kezdő bagós esetében pláne/
7/9 anonim válasza:
idén nyaralásról úgy jöttem haza, hogy éreztem, hogy mocskos a tüdőm. nehezen kaptam levegőt, futni nem is bírtam, mert kifulladtam.
1hét alatt kb 30-35doboz cigit szívtam el.
9/9 anonim válasza:
minden áldott buli után. a napi fél dobozom, meg éjjel egy egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!