Miért van az h. nem esik jól egy teljes száll cigi?
Figyelt kérdés
napi 1 szállal szívok,
az eleje nagyon jól esik de a vége felé már elkell nyomnom mert neme sik jól..miért van ez?
2011. júl. 8. 23:38
1/6 Chrisstian_ válasza:
nem mondhatnánk a nikotint és kátrányt a létfenntartás alappillérének illetve emberi szervezet építőkövének, ezért azt jó esetben nem is igényli. Ha komolyan lehet venni a kérdésed, akkor azt mondanám inkább örülj neki, mert ez csupán annyit jelent, h nálad nem alakult ki nikotinfüggőség és könnyen le tudnád tenni a cigit
2/6 anonim válasza:
1 szál cigi, a madár száll
Amúgy ne szívd el akkor :D
3/6 anonim válasza:
Örüljél, mi a fenének cigizel akkor. Most hagyd abba még, mondja egy dohányos.
4/6 anonim válasza:
én is dohányzok, és énis azt tudom tanácsolni, hogy ez az egy szál, elhanyagolható mennyiség....
de ha te élvezeti értékéért szívod, nem azér mer hozzá vagy szokva, vegyél esetleg gyengébbet.
de vigyázz mer tényleg könnyen rá lehet szokni.
5/6 anonim válasza:
Azt gondold végig miért van szükséged erre, mi a problémád.
Neked megfelelő élet , hogy nem magad uralod majd a cselekedeteidet.
Szerintem azért van mert tiltakozik a szervzeted, ne mérgezd szerintem inkább más pótcselekvést találj magadnak.
Pl futás kondi úszás bicaj bármi jó, gitározás , játékok a gépen.
Remélem tudtam segíteni.
6/6 anonim válasza:
Még most hagyd abba szerintem míg késő nem lesz.Talán azért mert már elég nikotin került a szervezetedbe és nem vagy hozzászokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!