Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy kell a boltban kérni az...

Hogy kell a boltban kérni az LD cigit? Mi a teljes neve? Ha azt mondom, hogy kérek egy doboz LD-t tudni fogják miről van szó?

Figyelt kérdés
Csak, mert múltkor a boltban közölte a csaj, hogy ő nem tudja mi az az LD...
2011. ápr. 4. 21:26
 1/5 Viccmesélő Troll ***** válasza:
LD= letális dózis
2011. ápr. 4. 21:31
 2/5 anonim válasza:

Azért mert egy csaj nem tudta mi az, te máris felteszed a kérdést? Te sem dohányozhatsz sokat! :)

Amúgy igen, simán csak LD. Esetleg még annyit mondasz hozzá milyen színű, ha tévesek az infóim, ebből is többféle színű van.

2011. ápr. 4. 21:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Már régóta dohányzom, de pénzhiány miatt kezdtem el az ld-t...Nem tudok leszokni, de ez más téma...:)Gondoltam megkérdem, Ti okosabbak vagytok :)
2011. ápr. 4. 21:39
 4/5 anonim válasza:

Ne is szokj le, amíg bírja a pénztárcád és nem a mindennapi betevő függ tőle addig szívjad csak. :)

Amúgy 2. voltam és nem dohányzok. Jómmi?:D

2011. ápr. 4. 21:45
 5/5 anonim válasza:
A neve csak simán LD. Tudtommal szürke,kék, valamint piros és zöld változata van.
2011. ápr. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!