Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Telenor honlapján egy csomó...

A Telenor honlapján egy csomó telefon nincs fent, amit boltban viszont lehet kapni. Miért? Hol találom meg a teljes listát?

Figyelt kérdés
Mármint interneten. Mert itt: [link] egy csomó olyan telefon nincs fönt, amit a boltban, kirakatban láttam. Szóval fent van valahol a teljes lista? Mert én sehol sem találom... Köszi a válaszokat :)
2010. aug. 12. 06:05
 1/2 Márton Csaba ***** válasza:
Hat en is megneztem es tenyleg keves a valasztek.Szerintem az uzletben ott a teljes valasztek.De ha mar tellot akarsz venni akkor ne a neten rendeld meg.a szomszedunk rendelt egy laptopot es nem kapta meg de mar fizetett.
2010. aug. 12. 08:56
 2/2 Telenor válasza:

Szia!

A „futó ablakban’” a 10 forintos akciós készülékek vannak kiemelve, sorban jönnek egymás után a típusok.

De ha a Gyártólistában választod ki az egyes gyártókat, akkor az összes árlistán levő típus megjelenik, pl: [link]

Vagy pl az akcióknál is: [link]

Az internetes vásárlást mi szívesen ajánljuk, regisztrálj be a Telenor nethsopba a honlapon keresztül!

2010. aug. 12. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!