Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Megteheti ezt a dohánybolti...

Megteheti ezt a dohánybolti eladó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A rend kedvéért: 22 éves vagyok. A minap az egyik dohányboltban elkérték a személyimet, amit kedvesen át is adtam az eladónak. Vizslatta a kártyát, majd hosszas tűnődés után kijelentette, hogy szerinte ez nem az én igazolványom. Konkrétan arcon röhögtem a hölgyet, gondoltam viccel, kiderült,hogy nem. Felsoroltam neki az adataimat, és kértem, hogy ha lehet ne tartson fel,csak adjon egy cigit, válaszul ő közölte velem, hogy mivel nem én vagyok a képen, ezért viszontlátásra (!!!!!!!!!!!!!)

Hozzáteszem abszolút felismerhető vagyok, nem voltam erősen sminkelve, nem volt rajtam szemüveg, plasztikai műtéten sem estem át, csupán csak annyit változtam,amennyit normális esetben egy ember néhány év alatt.

Kérdés tehát: megteheti a boltos, hogy a hasára csap, és nem szolgál ki?

Köszi

2015. jan. 1. 23:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, 17 évesen találnál a buszon egy elveszített igazolványt, és azon túl azzal járnál cigarettáért. Akkor is bemagolnád az utolsó betűig. :)

Hát kellemetlen, megértünk téged, de ez van.

Az eladó félelmét is meg kell érteni, ő többet veszíthet, mint hogy nem gyújthat rá.

Ha ez a bolt van hozzád legközelebb, és szeretnél oda járni, akkor szedj össze mindenféle fellelhető igazolványt magadról, úgy biztos elhiszik neked, hogy te vagy te, és emlékezni is fognak rád.

2015. jan. 3. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!