Öngyújtóért elkérheti egy bolti eladó a személyimet?
Figyelt kérdés
Cba-s eladóról van szó, 19 éves vagyok.. szerettem volna venni egy öngyújtót, az eladónő elkérte a személyim.. 1995-ben születtem. a nő nem tudott elszámolni 19-ig.. azt mondja inkább hagyjuk..2014. szept. 24. 12:12
1/6 anonim válasza:
Természetesen az öngyújtó vásárlása nincs korhatárhoz kötve.Viszont elég érdekes,hogy egy számolni képtelen embert pénztárosként alkalmaznak....
2/6 anonim válasza:
hát érdekes, mivel nem dohányboltról van szó, és nem feltétlenül cigihez használod. viszont "hivatalosan" meg egy dohányárucikkről van szó...passzolom. szerintem ez már csak az eladó kötekedésétől függött
3/6 intrepid válasza:
Nem biztos, hogy dohányzáshoz akartad használni. Lehet, hogy hirtelen felindulásból elkövetett gyújtogatáshoz. Ahhoz pedig a CBA-s nak nincs köze.
4/6 anonim válasza:
Ha CBA, akkor igaza vót! Ők a 2/3-os üzletlánc!
6/6 anonim válasza:
utolsó:
X'DDDD feldobtad a napom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!