Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Öngyújtóért elkérheti egy...

Öngyújtóért elkérheti egy bolti eladó a személyimet?

Figyelt kérdés
Cba-s eladóról van szó, 19 éves vagyok.. szerettem volna venni egy öngyújtót, az eladónő elkérte a személyim.. 1995-ben születtem. a nő nem tudott elszámolni 19-ig.. azt mondja inkább hagyjuk..
2014. szept. 24. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az öngyújtó vásárlása nincs korhatárhoz kötve.Viszont elég érdekes,hogy egy számolni képtelen embert pénztárosként alkalmaznak....
2014. szept. 24. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
18%
hát érdekes, mivel nem dohányboltról van szó, és nem feltétlenül cigihez használod. viszont "hivatalosan" meg egy dohányárucikkről van szó...passzolom. szerintem ez már csak az eladó kötekedésétől függött
2014. szept. 24. 12:31
 3/6 intrepid ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy dohányzáshoz akartad használni. Lehet, hogy hirtelen felindulásból elkövetett gyújtogatáshoz. Ahhoz pedig a CBA-s nak nincs köze.
2014. szept. 24. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha CBA, akkor igaza vót! Ők a 2/3-os üzletlánc!
2014. szept. 24. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A jó öreg CBA :D

[link]

2014. szept. 24. 14:26
 6/6 anonim válasza:

utolsó:

X'DDDD feldobtad a napom :D

2015. jan. 9. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!