Volt bármikor is, amikor megérte cigizni?
Azt mondják, hogy "jajj, drága! 900-1000ft egy doboz! És ráadásul 1 szálat kihagynak belőle! Mindenhol 20 szál van egy dobozban!" sok dohányzó, és nem dohányzotól is hallottam!
De volt mikor "megérte" cigizni?
Azt mesélték, régen volt, hogy 400ft volt egy doboz, az még nem volt olyan drága.
Mikor volt annyira olcsó?
És akkor tényleg olcsónak számított? Hogy egy 500asból cigizhettél? :D
Általában 19szál van egy dobozban.Az a 400ft nem is olyan régen volt.Viszont nem soha nem érte meg cigizni,ez csak egy függőség,senki nem azért cigizik mert hű de megéri és jaj de szeret cigizni.Inkább csak nincs bennük meg az elhatározás,hogy abbahagyják,így kénytelen kelletlen megveszik a drága cigit.
Mikor katona voltam 100ft körül mozgott egy doboz barna szofi,akkor még én is szivtam,de akkor sem érte meg!
S még emlékszem mikor apám 25ftért vette a 25szálas mezítlábas munkást :)
kétség kívül mindig is pénzkidobás volt,olyan mintha összetekered a papírpénzt és azt szívod el.soha nem érte meg,nem beszélve az egészségről,teljesítőképességről.
egy leszokott :D 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!